Marec 2017

tor14mar17:00tor19:00Razpisi in subvencije za podjetja v letu 201717:00 - 19:00 KIKštarter

Čas

(Torek) 17:00 - 19:00

Lokacija

KIKštarter

Fužine 9, 1241 Kamnik

Podrobnosti

Podrobno vam bomo predstavili razpise in subvencije

Za prijavo na razpise za pridobitev nepovratnih oziroma povratnih sredstev se je potrebno ustrezno pripraviti in le to načrtovati, zato vas v torek 14.3.2017 vabimo na seminar, kjer vam bomo poleg aktualnih in predvidenih razpisov predstavili tudi tematska področja ter osnovna vprašanja na katera je potrebno odgovoriti, če se želimo prijaviti na razpis.

  • Predavanje bo razdeljeno po naslednjih sklopih:
  • Uvod o nepovratnih in povratnih sredstvih;
  • Predstavitev razpisov v Sloveniji (podjetja, javni zavodi, društva, kmetijstvo);
  • Razpisi podjetniškega sklada SK75, SK200 in P2
  • Kdaj se odločiti za prijavo in kako se je lotiti?;
  • Uspešne zgodbe podprte iz nepovratnimi sredstvi iz Bruslja in Slovenije;
  • Aktualni razpisi in predvideni razpisi – možnosti projektov – razprava;

 

Predaval bo: Matija Matičič – MM SOL, učinkovite trajnostne rešitve, s.p.

Matija Matičič je strokovnjak iz področja prijav projektov in priprave investicijske dokumentacije. Svojo bogato znanje in izkušnje je pridobil s številnimi uspešnimi prijavami projektov in pripravo ustrezne dokumentacije za pridobitev nepovratnih in povratnih sredstev tako za podjetja kot za javne zavode. Skupna vrednost uspelih prijav na katerih je sodeloval dosega že 5 milijonov evrov. Matija Matičič ima tudi 10 letne izkušnje iz področja trajnostnega razvoja (varstvo okolja, energetika, industrija, …), kar prispeva k celostnemu razumevanju in snovanju projektnih idej primernih za prijave na EU razpise.

Delavnica je brezplačna.

Prijave zbiramo na info@kikstarter.si

Organizator

KIKštarter

Portal Kamnik.info za svoje delovanje uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti strani. S klikom na »Sprejmi piškotke« dovoljujete uporabo vseh piškotkov. Piškotke za posamezne namene lahko izberete in urejate s klikom na »Nastavitve«.

Close Popup
Privacy Settings saved!
Nastavitev piškotkov

Spletno mesto uporablja piškotke za izboljšanje vaše izkušnje med krmarjenjem po spletnem mestu. Od tega so piškotki, ki so razvrščeni glede na namen, shranjeni v vašem brskalniku, saj pripomorejo k boljšemu delovanju osnovnih funkcionalnosti spletnega mesta. Uporabljamo tudi piškotke tretjih oseb oz. zunanjih partnerjev, kot so denimo Google ter družabnih omrežji, kot je Facebook. Ti piškotki nam pomagajo pri vodenju statistike obiska in oglaševanja. Omenjeni piškotki bodo shranjeni v vašem brskalniku samo z vašim soglasjem. Piškotke lahko tudi onemogočite, kar pa lahko vpliva na delovanje oz. izgled same strani.

Piškotki, ki so nujno potrebni za pravilno delovanje spletne strani. Teh piškotkov ni mogoče zavrniti.

Nujni piškotki
Za nemoteno delovanje portala uporabljamo sledeče nujne piškotke:
  • wordpress_test_cookie
  • wordpress_logged_in_
  • wordpress_sec

Save
Shrani nastavitve