Naslovnica / Napovedi in obvestila / Dan odprtih vrat v športnem parku Virtus Freestyle

Dan odprtih vrat v športnem parku Virtus Freestyle

Športno društvo Grbina vas v nedeljo, 21. maja 2017, vabi na Dan odprtih vrat športnega parka Virtus Freestyle in ogled atraktivne tekme.

Dan poln atraktivnih akrobatskih vragolij na trampolinih, se bo začel ob 10. uri dopoldan, s prvo tekmo serije Freestayle dayz toura, ki bo sestavljen iz treh tekem na trampolinu, dveh tekem na objektih na plastiki in eni tekmi na snegu.

Prvih 5 tekem bo potekalo v parku Virtus medtem, ko bo tekma na snegu potekala na enem od smučišč v občini Kamnik.

Tekme so namenjene predvsem otrokom od 6 do 16 leta, ki bodo razdeljeni na tri kategorije, seveda pa ste na tekmo vabljeni tudi vsi starejši od 16 let, ki se boste lahko medsebojno pomerili v enotni kategoriji starejših.

Kljub temu, da je park namenjen pretežno popularizaciji smučanja prostega sloga med najmlajšimi, služi pa tudi kot trening center za vse smučarje in boardarje prostega sloga, je park namenjen vsem, saj so osnove gimnastike in akrobatike koristne in uporabne pri domala vseh športih.

Dan odprtih vrat

Zabavno adrenalinsko druženje pa se bo nadaljevalo tudi po končani tekmi, in sicer Dnevom odprtih vrat športnega parka Virtus Freestyle, ko bo v športnem parku, nekako od 12. do 20. ure, moč uživati v nadzorovanem brezplačnem skakanju na trampolinih, če vas bo vse skupaj navdušilo, pa lahko v športni park pridete tudi v prihodnje.

Tedensko treningi za otroke med 6. in 14. letom starosti potekajo vsak ponedeljek, torek in četrtek med 17. in 18.30 uro, konec meseca maja, pa se bodo pričeli tudi termini redne rekreacije. Rekreacija se bo izvajala trikrat tedensko, in sicer med 18.30 in 20.00 uro.