Naslovnica / PODJETNIŠTVO IN TURIZEM / Trgovina Nakup je znova odprta

Trgovina Nakup je znova odprta

Prebivalci in obiskovalci Šutne so se v četrtek, 6. julija 2017, razveselili ponovnega odprtja trgovinice Nakup, ki odslej posluje kot 56. poslovalnica Mlinotesta.

Trgovina Nakup je edina preostala živilska trgovina na Šutni, zato je njeno zaprtje med tamkajšnjimi prebivalci povzročilo kar precej bojazni, da bodo morali odslej hoditi dlje kot običajno oz. kot so bili vajeni do sedaj.

K sreči je bila trgovina zaprta le slab teden, saj Nakup od četrtka naprej posluje kot 56. poslovalnica Mlinotesta, ki ima na Kamniškem tako že tri svoje poslovalnice, poleg Nakupa še trgovino v Lazah in Motniku.

Delovni čas trgovine Nakup bo še naprej takšen, kot smo ga bili vajeni, in sicer od 7.00 do 21.00 med tednom, od 7.00 do 19.00 v soboto in od 7.00 do 11.30 v nedeljo, obiskovalci trgovine, pa se bodo bržkone razveselili predvsem nove, razširjene ponudbe.

 

Ob odprtju so v trgovini Nakup so v Mlinotestu pripravili različne degustacije izdelkov iz njihove ponudbe, za svoje kupce, ki so se razveselili predvsem tega, da je trgovina Nakup ponovno odprta, pa so pripravili tudi posebno akcijsko ponudbo izdelkov po ugodnih cenah.