Naslovnica / Napovedi in obvestila / Udar strele zaustavil nihalko na Veliko planino

Udar strele zaustavil nihalko na Veliko planino

Iz družbe Velika planina so sporočili, da zaradi udara strele nihalka na Veliko planino trenutno ne obratuje, se pa trudijo, da bo napaka čim prej odpravljena.

Sinočnja nevihta, ki je prinesla dobrodošlo osvežitev, je povzročila tudi nekaj težav, saj je udar strele poškodoval krmilni mehanizem nihalke, tako da nihalka trenutno ne obratuje.

Kot nam je v telefonskem pogovoru povedal direktor družbe Leon Keder, morajo najprej ugotoviti obseg poškodb, obenem pa izrazil upanje, da strela vendarle ni povzročila večje škode ter zagotovil, da bodo naredili vse, da bo napaka čim prej odpravljena.

Pooblaščeni serviser je, po besedah direktorja družbe Velika planina d.o.o., že na poti vendar zaenkrat žal še ni možno natančno reči, kdaj bo nihalka ponovno obratovala. V družbi se nadejajo, da bodo napako oz. poškodbe lahko odpravili že tekom današnjega dne, vsem obiskovalcem, ki so se danes želeli odpraviti na Veliko planino z nihalko, pa se opravičujejo za morebitne nevšečnosti in zahvaljujejo za razumevanje.

Kdaj bo nihalka na Veliko planino začela ponovno obratovati, pa boste obveščeni tudi na naših spletnih straneh.