Naslovnica / Dogodek / Kamniški festival piva

Kamniški festival piva

Junij 2019

pet14jun16:0023:00Kamniški festival piva16:00 - 23:00 Glavni trg, Glavni trg 2, 1241 Kamnik Organizator: Zavod za turizem, šport in kulturo Kamnik Vrsta prireditve:Družabna prireditev,Festivalska prireditev

Čas

(Petek) 16:00 - 23:00

Lokacija

Glavni trg

Glavni trg 2, 1241 Kamnik

Podrobnosti

Obiskovalci bodo 14. junija 2019 od 16. ure dalje na Glavnem trgu uživali v vseh pivih teh štirih kamniških pivovarn in še od šestih drugih priznanih mikropivovarn. V Kamnik tako pridejo tudi Hopsbrew, HumanFish, Lobik Brewery, Pelicon, Reservoir Dogs in Ressel. Kulinarično bodo obiskovalce razvajali 7 Burger, Mangoop Burgers ‘n’ stuff in Mojčine dobrote.

Dogajanje bo popestrila glasbena skupina The Dreams, ki bo igrala blues, jazz in rock glasbo. Preigravala pa bo tudi uspešnice ene največjih tako imenovanih »southern rock« skupin The Allman Brothers Band. The Dreams so pred leti posneli tudi koncertni album in avtorski prvenec, nastopali pa so tudi že z Vladom Kreslinom, Tinkaro Kovač in Matevžem Šaleharjem – Hamotom.

Posebni gostje Kamniškega pivovarskega festivala pa bodo ljubitelji Gold Wing motorjev iz celotne Evrope, ki bodo festival obiskali okoli 21. ure v okviru atraktivne nočne vožnje z lučkami. Ti se bodo namreč od 13. do 16. junija zbrali na evropskem srečanju, ki bo v organizaciji Združenja Gold Wing Slovenija potekal v Slovenia Eco Resort.

Organizator

Zavod za turizem, šport in kulturo Kamnik