Naslovnica / Dogodek / St. Patrick’s Day: Irska veselica z Noreio v Pubu Pod Skalo

St. Patrick’s Day: Irska veselica z Noreio v Pubu Pod Skalo

Marec 2019

sob16mar(mar 16)20:30ned17(mar 17)01:00St. Patrick's Day: Irska veselica z Noreio v Pubu Pod Skalo20:30 - 01:00 (17) Pub Pod Skalo, Maistrova 32, Kamnik Organizator: Pub Pod Skalo Vrsta prireditve:Družabna prireditev,Glasbena prireditev

Čas

16 (Sobota) 20:30 - 17 (Nedelja) 01:00

Lokacija

Pub Pod Skalo

Maistrova 32, Kamnik

Podrobnosti

Leto je naokoli, Saint Patrick’s Day – praznik Ircev – pa je ponovno tu! Preživite sobotni večer in nam pomagajte priklicati pomlad. 

Skupina NOREIA, petčlanska zasedba izkušenih mladih glasbenikov, je dobro poznana med rednimi obiskovalci naših koncertov. Tradicionalne irske, škotske in bretonske pesmi  igrajo in prepevajo na ne povsem tradicionalen način! V zadnjem času skupina aktivno spaja »keltsko« tradicijo s svojo lastno dediščino – slovensko ljudsko glasbo, kar ustvarja unikaten in prepoznaven zvok!

Repertoar zasedbe predstavljajo tako živahne instrumentalne skladbe kot tudi umirjene in zasanjane balade. Seveda pa nikakor ne gre brez standardnih, pivsko – veseljaških pesmi.

ZASEDBA:
🔸 Ana Novak: violina, glas
🔸 Anej Ivanuša: lesena flavta, irske piščali, galicijske dude, glas
🔸 Gašper Šinkovec: akustična kitara, harmonika, glas
🔸 Stanči Škarja: kontrabas, glas
🔸 Robert Bone: klarinet, irske piščali, irske dude, klavir, glas

Kombinacija irske živahnosti in keltske zasanjanosti vas zagotovo ne bo pustila ravnodušnih in boste tudi tokrat uživali v sproščenem irskem pivu in žuru.

Vstop prost!

Organizator

Pub Pod Skalo