Naslovnica / Dogodek / Večer kratkih družabnih iger

Večer kratkih družabnih iger

Marec 2019

čet21mar18:0021:00Večer kratkih družabnih iger18:00 - 21:00 Mladinski center Kotlovnica, Fužine 10, 1241 Kamnik Organizator: MC Kotlovnica Vrsta prireditve:Družabna prireditev

Čas

(četrtek) 18:00 - 21:00

Lokacija

Mladinski center Kotlovnica

Fužine 10, 1241 Kamnik

Podrobnosti

Na voljo bo več krajših družabnih iger z ne tako kratkimi opisi:

THE MIND
Sodelovalna igra s kartami vsebuje karte s številkami od 1 do 100, igralci pa poskušajo dokončati do 12 ravni. Na 1 ravni vsak igralec dobi eno karto, na 2 ravni dve, na 3 ravni tri … Igralci morajo na vsaki ravni te karte zbrati na sredini mize na enem kupu v pravilnem vrstnem redu, a pri tem ne smejo komunicirati med seboj. Enostavno si zrejo v oči in začutijo, kdaj je pravi čas, da igrajo z najnižjo karto, ki jo imajo v roki in je ostali igralci ne vidijo. Ko igralec igra s svojo najnižjo karto, se lahko zgodita dve stvari: če nihče drug v roki ne drži nižje karte od igrane karte, se igra nadaljuje; če pa ima nekdo še nižjo karto od igrane karte, vsi igralci odvržejo karte, ki so nižje od igrane karte, in kot ekipa izgubijo eno življenje. Nato se igra nadaljuje. Igralci zmagajo, če se jim uspe prebiti čez vse ravni igre.

KING OF TOKYO
Mutirane pošasti, ogromni roboti, čudni vesoljci … vsi uničujejo Tokio in se tepejo med seboj, saj hočejo postati en in edini kralj Tokia. Le najbolj brutalen igralec bo zavzel Tokio in si prislužil dodatne točke, a se takrat ne bo mogel pozdraviti in se mora vsem ostalim pošastim zoperstavil sam! K vsemu temu dodajte še posebne energijske karte, ki imajo stalni ali začasni učinek, kot je na primer pojav še ene glave, ki igralcu omogoči uporabo dodate kocke, telesni ščit, energijski val »Nova Death Ray« in še več.
Da bi zmagali, morate uničiti Tokio ali pa premagati vse ostale pošasti.

BANG! THE DICE GAME
Na divjem zahodu se večna bitka med zakonom in razbojniki vedno bolj razvnema. Kar naenkrat nebo prekrijejo puščice – to je napad Indijancev! Ali ste dovolj drzni, da se boste lahko kosali z Indijanci? Ali imate dovolj poguma, da izzovete svojo usodo? Ali lahko izpostavite in premagate brezobzirne pištolarje?

HANABI
Hanabi – japonska beseda za ognjemet – je sodelovalna igra, v kateri dva do pet igralcev s polaganjem kart v pravilnem zaporedju poskuša ustvariti popoln ognjemet.

Vstop prost.

Organizator

MC Kotlovnica