Naslovnica / Črna kronika / Med spopadom jo je kot zombi ugriznila v lice

Med spopadom jo je kot zombi ugriznila v lice

Policisti so imeli ta teden pestro in raznoliko delo. O pojavih klovnov v tem tednu sicer ne poročajo, se pa nadejamo, da se ne bo v času pred nočjo čarovnic pojavila še moda zombijev. Kamniški policisti so namreč 25. oktobra na Kovinarski cesti obravnavali spopad dveh žensk, pri katerem so bili v bojne namene uporabljeni tudi zobje. Sta pa si v Špitaliču zobe pokazali tudi dve psički.

Kronika Policijske postaje Kamnik (od 24. do 28. oktobra 2016)

TATVINA REDUKTORJA
24.10. 2016 – Policisti PP Kamnik so bili poslani v industrijsko cono Žeje pri Komendi, kjer so oškodovancu odtujili reduktor pogona z vsemi pripadajočimi elementi iz delovnega stroja znamke Komatsu, ki je bil parkiran na delovišču. Z dejanjem so ga oškodovali za 5000 evrov, policisti pa bodo še naprej zbirali obvestila in  podali kazensko ovadbo na pristojno državno tožilstvo.

PROMETNA NESREČA PRI QLANDIJI
24.10. 2016 – Policisti PP Kamnik so bili poslani na parkirišče pri Kiku, odkoder je klicala udeleženka prometne nesreče. Ugotovljeno je bilo, da je udeleženka vozila iz smeri Šmarce proti Kamniku, ko ji je pri vožnji po zunanjem voznem pasu rondoja pri izvozu za Kamnik, prednost odvzela druga voznica in je prišlo do bočnega trka. Nastala je materialna škoda za okoli 2500 evrov. Povzročiteljici je bil izdan plačilni nalog po zakonu v cestnem prometu.

POVOŽENJE PSA NA KLANCU
25.10.2016 – Policisti PP Kamnik so bili poslani na Klanec, kjer je voznica povozila psa, ki je s kraja zbežal na vozilu pa je nastala materialna škoda za okoli 300 evrov. Lastnici psa je bil izdan plačilni nalog po zakonu v cestnem prometu.

UGRIZNILA KOT ZOMBI
25.10.2016 – Policisti PP Kamnik so bili poslani na Kovinarsko cesto, kjer sta se sprli in spopadli dve ženski. Policisti so ugotovili, da je kršiteljica fizično napadla prijaviteljico, jo pri tem je z roko večkrat udarila v predel obraza ter jo, denimo kot kak zombi, v obraz še ugriznila. Prijaviteljici je bilo izdano tudi obvestilo o telesni poškodbi, kršiteljici pa je bil na kraju dogodka, zaradi kršitve določil člena 6/2 Zakona o varstvu javnega reda in miru, izdan plačilni nalog.

POŠTENA NAJDITELJICA DENARJA
26.10.2016 – Na PP Kamnik se je zglasila poštena občanka in prinesla denar, ki ga je našla na bankomatu na območju Kamnika. Denar je v bankomatu pozabil občan pri dvigu denarja. Policisti so napisali zapisnik o najdenih stvareh, s pomočjo zbranih obvestil in banke, ki je lastnica bankomata pri katerem je občan pozabil denar, pa bodo lastnika denarja poskušali najti. Se pa lahko občan, ki je denar pozabil na bankomatu, lahko zglasi tudi na PP Kamnik in denar prevzame.

UGRIZ PSA V ŠPITALIČU
26.10.2016 – Policisti so bili poslani v Špitalič, kjer je pred lokalom pes ugriznil občana. Ugotovljeno je bilo, da je psička ušla z dvorišča stanovanjske hiše in stekla proti lokalu, kjer je napadla drugo psičko in njenega lastnika, ki je zaradi ugriza poiskal zdravniško pomoč. Obveščen je tudi VURS, oba lastnika živali pa bosta, po Zakonu o zaščiti živali, prejela plačilne naloge.

ALKOHOLIZIRAN VOZNIK V KAMNIKU
27.10.2016 – Policista sta imela v postopku voznika, ki je kazal očitne znake alkoholiziranosti. Odrejen mu je bil preizkus z alkotestom, ki je ob pravilni uporabi pokazal, da ima voznik 0,78 mg alkohola v litru izdihanega zraka. Proti potrdilu mu je bilo odvzeto vozniško dovoljenje in prepovedana nadaljnja vožnja. Zoper voznika bo podan predlog na Okrajno sodišče Kamnik.

TATVINA OKRASNIH POKROVOV
28.10.2016 – Policisti PP Kamnik so obravnavali tatvino okrasnih pokrovov iz vozila parkiranega pred stanovanjskim blokom. Ugotovljeno je bilo da je neznanec preko noči iz osebnega vozila odtujil vse štiri okrasne pokrove koles in oškodovanko oškodoval za 150 evrov. Sledi zbiranje obvestil in kazenska ovadba na pristojno državno tožilstvo.

2016-10-28

Portal Kamnik.info za svoje delovanje uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti strani. S klikom na »Sprejmi piškotke« dovoljujete uporabo vseh piškotkov. Piškotke za posamezne namene lahko izberete in urejate s klikom na »Nastavitve«.

Close Popup
Privacy Settings saved!
Nastavitev piškotkov

Spletno mesto uporablja piškotke za izboljšanje vaše izkušnje med krmarjenjem po spletnem mestu. Od tega so piškotki, ki so razvrščeni glede na namen, shranjeni v vašem brskalniku, saj pripomorejo k boljšemu delovanju osnovnih funkcionalnosti spletnega mesta. Uporabljamo tudi piškotke tretjih oseb oz. zunanjih partnerjev, kot so denimo Google ter družabnih omrežji, kot je Facebook. Ti piškotki nam pomagajo pri vodenju statistike obiska in oglaševanja. Omenjeni piškotki bodo shranjeni v vašem brskalniku samo z vašim soglasjem. Piškotke lahko tudi onemogočite, kar pa lahko vpliva na delovanje oz. izgled same strani.

Piškotki, ki so nujno potrebni za pravilno delovanje spletne strani. Teh piškotkov ni mogoče zavrniti.

Nujni piškotki
Za nemoteno delovanje portala uporabljamo sledeče nujne piškotke:
  • wordpress_test_cookie
  • wordpress_logged_in_
  • wordpress_sec

Piškotki, ki so namenjeni anonimnemu spremljanju obiskanosti in delovanja naše strani.

Google Analytics
Za izboljšanje naše spletne strani sledimo anonimnim uporabniškim informacijam.
  • _ga
  • _gid
  • _gat

Piškotki namenjeni prikazovanju oglasov naših zunanjih oglaševalskih partnerjev.

Google Adwords
Uporabljamo Adwords za beleženje konverzij preko google oglaševanja.

Google Tag Manager
Piškotki namenjeni spremljanju in analizi prometa na spletni strani.

Facebook Pixel
Facebookovi piškotki so potrebni za sledenje povezavam v družabnih medijih in prikaz vtičnikov z vsebinami (fotografije, videi, prenosi v živo...).  
  • m_pixel_ratio
  • presence
  • sb
  • wd
  • xs
  • fr
  • tr
  • c_user
  • datr

Google Adsense
Uporabljamo Google AdSense za prikaz spletnega oglaševanja na naši spletni strani.
  • _tlc
  • _tli
  • _tlp
  • _tlv
  • DSID
  • id
  • IDE

Save
Shrani nastavitve
Exit mobile version
X