Naslovnica / Črna kronika / Policijska kronika: Komendski nedostojnež, usmiljena trgovka in poziv vozniku

Policijska kronika: Komendski nedostojnež, usmiljena trgovka in poziv vozniku

Zaradi nedostojnega “guncanja afen” so policisti obiskali Komendo, v Kamniku se je trgovka usmilila tatice, kot vse kaže, pa se je zaradi suše “zeliščarska sezona” začela nekoliko prej kot običajno. Voznika, ki je trčil v kolo kolesarke, pa kamniški policisti vabijo na pogovor.

Kronika PP Kamnik (od 8. do 15. 8. 2022)

NEDOSTOJNEŽ V KOMENDI
8.8.2022 – Policisti so odhiteli v Komendo, kamor so bili poklicani, ker je občan svoji sosedi uprizori pravo cirkuško predstavo, v kateri je bil tako klovn, kot prostaška zver. Njegovo »guncanje afen«  je bilo namreč precej nedostojno, za nameček pa se je na sosedo še drl kot jesihar, s čemer je kršil javni red in mir, zaradi česar ga bodo policisti ustrezno nagradili.

NAJDEN DENAR NA BANKOMATU
8.8.2022 – Zaposlena  v  Novi  Ljubljanski  banki  je policiste obvestila, da  je v reži bankomata našla pozabljen denar. Napisan je bil zapisnik o najdenih stvareh,  občan oz. občanka, ki je v reži bankomata pozabil/a denar, pa se lahko zglasi na policijski postaji in denar prevzame.

TATOVI KABLOV
8.8.2022 – Neznani  storilci  so  v  industrijski  coni  Žeje  vlomili  v skladišče ter odtujili  več  metrov  električnih  kablov, s čemer so povzročili  večjo  materialno  škodo. Policisti so na kraju zavarovali več sledi,  ki  bodo  pripomogle k uspešni raziskavi kaznivega dejanja, ko jih izsledijo, pa jih pošljejo na počitnice za rešetke.

TATVINA PREHRAMBENIH IZDELKOV
9.8.2022 – V  trgovini  Tuš  je  znani storilec izvršil tatvino prehrambenih izdelkov, zato ga bodo policisti ovadili in predali v obravnavo roki pravice. Če bo morda obsojen na zaporno kazen, mu za redne obroke vsaj nekaj časa ne bo treba skrbeti.

ŽUR NA IGRIŠČU
9.8.2022 – Policisti so v Kamniku obravnavali kršitev javnega reda in miru, ki so jo z igranjem košarke, predvsem pa s predvajanjem (pre)glasne glasbe izvajali mladostniki. Policisti so športno-žurerske mladce opozorili, le-ti pa so opozorilo vzeli na znanje in prenehali z zganjanjem hrupa.

ZELIŠČAR V PARKU
9.8.2022 – Policista  sta  na  območju  Kršmančevega parka v Kamniku kršitelju zasegla plastificirano  vrečko  z  zapiralom, v  katerem je bila neznana posušena rastlina zeleno-rjave barve, za katero se sumi, da gre za  prepovedano  drogo.  Če bo analiza pokazala, da gre za prepovedano zel, bodo zoper zeliščarja sledila odločba s hitrim postopkom.

USMILJENA TRGOVKA
10.8.2022 – V  trgovini  na Šutni je znana storilka izvršila tatvino izdelkov, vendar lastnica trgovina ni zoper  storilko ni želela podati kazenske ovadbe. Policisti so dogodek zato zgolj evidentirali ter podali kazensko ovadbo z umikom. Tatica pa lahko, ko se bo šla spovedat v bližnjo cerkev, mimogrede zmoli še kako Zdravo Marijo za zdravje in dobro srce usmiljene trgovke.

POŠKODOVANJE VOZILA
10.8.2022 – Neznani  storilec  je je z neznanim ostrim predmetom poškodoval vozilo, s čemer je oškodoval  lastnico.  Policisti bodo škododelneža poskušali izslediti ter ovaditi.

OTOČEK SREDI CESTICE
10.8.2022 – V Spodnjih Stranjah je prišlo do prometne nesreče zaradi neprevidne vožnje voznika, ki je  trčil  v robnik cestnega otoka in pri tem poškodoval vozilo. Vozniku je bil na kraju izdan plačilni nalog po zakonu v cestnem prometu.

BEŽEČA NERODA
11.8.2022 – Policisti  so  na Ljubljanski cesti obravnavali prometno nesrečo s pobegom, ki  jo je, z nepravilnim premikom vozila, povzročil nerodni, najbrž pa tudi precej voznik. Le-ta je namreč po trku s kraja dogodka odpeljal, ne da bi  oškodovanki  nudil  svoje  podatke. Policisti ga še vedno iščejo, ko ga najdejo, pa mu bodo napisali plačilni nalog.

POVOŽENJE DIVJADI
11.8.2022 – Na  regionalni cesti Kamnik-Ločica je voznik osebnega vozila povozil divjad in  poškodoval  vozilo.  Ker  gre  za  prometno nesrečo z manjšo materialno škodo,  v  kateri  je udeleženec izpolnjeval vse pogoje za vožnjo v cestnem prometu, mu je bilo izdano obvestilo o odstopu od ogleda prometne nesreče.

TATVINA KOLESA NA USNJARSKI
12.8.2022 – Neznani  storilec  je  pri  trgovini Spar na Usnjarski cesti odtujil moško gorsko  kolo,  znamke  Fuji  Nevada,  sivo-zelene-črne barve in se odpeljal neznano  kam.  Tatinskega kolesarja policisti še iščejo.

POZABIL DENAR NA BANKOMATU
12.8.2022 – Policijsko postajo je obiskal občan ter policistom zaupal, da je na bankomatu Nove Ljubljanske banke pri  trgovini Tuš Stranje opravil dvig gotovine, le-to pa nato pozabil na bankomatu. V  kolikor bodo policisti izsledili neznanega storilca, ki si je pozabljen denar prilastil, bodo o tem obvestili pristojno državno tožilstvo.

ZASEG JOINTA
Policista  sta  na območju Kamnika kršitelju zasegla ročno zvit cigaret, v katerem  je  bila neznana posušena snov zeleno-rjave barve rastlinskega izvora, Ker policisti sumijo, da gre za prepovedano drogo, bo smotka poslana v analizo.

PROMETNA NESREČA Z UDELEŽBO KOLESARKE – ZAPROSILO VOZNIKU

15.08.2022 – Policisti  smo  bili strani zdravstvenega osebja obveščeni o občanki, ki je bila kot  kolesarka  udeležena  v  prometni  nesreči na Cankarjevi cesti v Kamniku.  Z  zbiranjem  obvestil  je  bilo  ugotovljeno, da se je kolesarka peljala  po Cankarjevi  cesti  iz  smeri  Godiča  proti Kamniku, kjer je v križišču  proti  njej  nenadoma zapeljal neznani voznik osebnega avtomobila neznane  znamke,  neznanih  registrskih  številk,  neznane barve in pri tem trčil  v njeno kolo, zaradi česar je padla po cestišču in se pri tem poškodovala.

Neznani  voznik  je  po  nesreči izstopil iz vozila in udeleženko povprašal kako je, nato pa  na  njeno  željo  odpeljal  naprej.

POLICISTI  VOZNIKA NAPROŠAMO,  DA  SE  ZGLASI  NA  POLICIJSKI POSTAJI KAMNIK, DA SE RAZJASNIJO OKOLIŠČINE PROMETNE NEREČE.

POSKUS VLOMA V RESTAVRACIJO
15.08.2022 –  Policisti so na praznični dan obravnavali poskus vloma v restavracijo, v katero je vlomilec ponoči vlomil skozi balkonska vrata pisarne. Iz pisarne oz. restavracije sicer ni ničesar odtujil, je pa vseeno povzročil škodo. Policisti so na  kraju  zavarovali  več  sledi,  ki  bodo pripomogle k uspešni raziskavi kaznivega  dejanja, storilca pa bodo ovadili.

 

2022-08-16

Portal Kamnik.info za svoje delovanje uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti strani. S klikom na »Sprejmi piškotke« dovoljujete uporabo vseh piškotkov. Piškotke za posamezne namene lahko izberete in urejate s klikom na »Nastavitve«.

Close Popup
Privacy Settings saved!
Nastavitev piškotkov

Spletno mesto uporablja piškotke za izboljšanje vaše izkušnje med krmarjenjem po spletnem mestu. Od tega so piškotki, ki so razvrščeni glede na namen, shranjeni v vašem brskalniku, saj pripomorejo k boljšemu delovanju osnovnih funkcionalnosti spletnega mesta. Uporabljamo tudi piškotke tretjih oseb oz. zunanjih partnerjev, kot so denimo Google ter družabnih omrežji, kot je Facebook. Ti piškotki nam pomagajo pri vodenju statistike obiska in oglaševanja. Omenjeni piškotki bodo shranjeni v vašem brskalniku samo z vašim soglasjem. Piškotke lahko tudi onemogočite, kar pa lahko vpliva na delovanje oz. izgled same strani.

Piškotki, ki so nujno potrebni za pravilno delovanje spletne strani. Teh piškotkov ni mogoče zavrniti.

Nujni piškotki
Za nemoteno delovanje portala uporabljamo sledeče nujne piškotke:
  • wordpress_test_cookie
  • wordpress_logged_in_
  • wordpress_sec

Piškotki, ki so namenjeni anonimnemu spremljanju obiskanosti in delovanja naše strani.

Google Analytics
Za izboljšanje naše spletne strani sledimo anonimnim uporabniškim informacijam.
  • _ga
  • _gid
  • _gat

Piškotki namenjeni prikazovanju oglasov naših zunanjih oglaševalskih partnerjev.

Google Adwords
Uporabljamo Adwords za beleženje konverzij preko google oglaševanja.

Google Tag Manager
Piškotki namenjeni spremljanju in analizi prometa na spletni strani.

Facebook Pixel
Facebookovi piškotki so potrebni za sledenje povezavam v družabnih medijih in prikaz vtičnikov z vsebinami (fotografije, videi, prenosi v živo...).  
  • m_pixel_ratio
  • presence
  • sb
  • wd
  • xs
  • fr
  • tr
  • c_user
  • datr

Google Adsense
Uporabljamo Google AdSense za prikaz spletnega oglaševanja na naši spletni strani.
  • _tlc
  • _tli
  • _tlp
  • _tlv
  • DSID
  • id
  • IDE

Save
Shrani nastavitve
Exit mobile version
X