Naslovnica / Črna kronika / Policijska kronika: Sosedi sta se stepli

Policijska kronika: Sosedi sta se stepli

Kamniški policisti so se v prejšnjem tednu ukvarjali s tatvinami koles in še česa, prometnimi nesrečami in vinjenimi vozniki, posredovali pa so tudi pri sporu med dvema sosedama, ki sta se celo stepli.

Kronika PP Kamnik (od 29. 5. do 4. 6. 2017)

TATVINA KOLESA V ŠMARCI
29.5. 2017 – Na PP Kamnik se je zglasila občanka in prijavila tatvino sinovega kolesa. Ugotovljeno, da je neznani storilec odtujil moško kolo črno sive barve. Sledi zbiranje obvestil in kazenska ovadba.

KOLESARJU IZSILIL PREDNOST
30.5.2017 – Policisti PP Kamnik so bili poslani v Zdravstveni dom Kamnik, kjer se je zglasil kolesar, ki se je poškodoval v prometni nesreči. Ob prihodu na kraj ugotovljeno, da je kolesar vozil po kolesarski stezi Ljubljanske ceste v smeri Kamnika. Ko je prispel do križišča Ljubljanska cesta – Ul.Matije Tomca, mu je v tistem trenutku nasproti pripeljal neznani voznik osebnega avtomobila, kateri je zavijal levo in mu izsilil prednost. Neznani voznik se je zaustavil in nudil pomoč, vendar je kolesar pomoč zavrnil. Po tem se je voznik osebnega avtomobila odpeljal neznano kam. Kasneje je kolesar začutil bolečine pod kolenom in poiskal zdravniško pomoč v Kamniku. V kolikor bo izsleden voznik, sledi ustrezen ukrep.

PRETEP MED SOSEDAMA
30.5.2017 – OKC Ljubljana je patruljo PP Kamnik napotil v stanovanjsko hišo v okolici Kamnika od koder je poklical občan in prijavil, da je soseda prišla v njihovo hišo in razgrajala. Pri tem naj bi tolkla oknu in po vratih ter ga žalila.

Policisti so na kraju dogodka z zbiranjem obvestil ugotovlili, da je prišlo do spora med dvema sosedama. Pri tem je ena soseda z roko udarila drugo za uho in jo zmerjala. Nato je besna soseda svojo jezno znesla še nad sosedom in ga prav tako zmerjala in pljunila. Zoper kršiteljico izdan plačilni nalog za kršitev javnega reda in miru.

TATVINA KOLESA V KAMNIKU
31.05.2017 – Občan Kamnika je poklical na OKC Ljubljana in povedal, da na parkirišču pred Zdravstvenim domom  Kamnik opazuje nekega moškega, starega okoli 35-40 let, kateri po parkirišču probava če so vozila   zaklenjena, nato pa je pri šolskem centru odklepal neko kolo in se bo odpeljal. Na kraju je patrulja neposredno zaznala storilca, kateri je na kraju poskušal prerezati ključavnico ženskega mestnega kolesa. Slednji je po tem, ko je opazil policista, pričel bežati v smeri Šolske ulice kjer je bil prijet in povabljen na Policijsko postajo Kamnik, kjer je bil z njim opravljen razgovor. Zoper njega sledi kazenska ovadba

PROMETNA NESREČA S POBEGOM V KOMENDI
31.05.2017 – Patrulja PP Kamnik je bila poslana v Komendo, kjer je neznani voznik trčil v avtobus in odpeljal naprej v smeri Cerkelj, brez da bi drugemu udeležencu nudil svoje podatke. Na kraju je patatrulja ugotovila, da je prišlo do oplaženja NN voznika z vozilom Audi, črne barve in avtobusom, katerega je vozil oškodovanec. Na avtobusu so bili potniki, vendar nihče ni bil telesno poškodovan. Nastala je mat. škoda za okoli 500 evrov. Sledi zbiranje obvestil in ustrezen ukrep.

TATVINA PRIKOLICE NA KAMNIŠKI OBVOZNICI
01.06.2017 – Na policijski postaji se je zglasil občan in prijavil tatvino priklopnega vozila. Policisti so ugotovili, da je oškodovani občan tega dne ob 4.00 parkiral priklopno vozilo znamke Humbaur na makadamskem parkirišču na kamniški obvoznici. Ob 8 uri se je vrnil na mesto in ugotovil, da je neznani storilec v času med 4 in 8 uro odtujil priklopno vozilo last oškodvanca.

Nastala je mat. škoda za okoli 1500 evrov. Sledi kazenska ovadba.

VINJENI VOZNIK V MOSTAH
01.06.2017 – Patrulja PP Kamnik je imela v postopku voznika osebnega avtomobila, ki je pri postopku kazal očitne znake alkoholiziranosti. Zato mu je bil odrejen preizkus alkoholiziranosti, kateri je pokazal da ima vinjeni voznik 1,32 mg alkohola v litru izdihanega zraka.

Na kraju mu je bila prepovedana nadaljnja vožnja, ter proti potrdilu začasno odvzeto vozniško dovoljenje. Zoper vinjenega voznika sledi obdolžilni predlog na OS Kamnik.

TATVINA RADIJSKE ANTENE Z VOZILA
02.06.2017 – Na PP se je zglasila oškodovanka in prijavila tatvino radijske antene z njenega osebnega avtomobila. Policisti so ugotovili da je neznani storilec v času med 10:20 in 11:20 uro z osebnega avtomobila VW Polo odtujil radijsko anteno, katero je zamenjal z drugo poškodovano.

Nastala materialna škoda za okoli 30 eur, prijaviteljica podaja prijavo zaradi uveljavljanja škode na zavarovalnici in ne podaja predloga za pregon. Sledi poročilo na odt.

VINJENI VOZNIK V KAMNIKU
02.06.2017 – Patrulja PP Kamnik je imela v postopku voznika osebnega avtomobila kateremu je bil odrejen preizkus alkoholiziranosti. Preizkus je ob pravilni uporabi pokazal, da ima voznik 0,73 mg alkohola na liter izdihanega zraka. Na kraju mu je bila prepovedana nadaljnja vožnja. Proti potrdilu mu je bilo začasno odvzeto vozniško dovoljenje.

Zoper vinjenega voznika sledi obdolžilni predlog na OS Kamnik.

PROMETNA NESREČA V KAMNIKU
03.06.2017 – Na PP je prišla občanka in prijavila prometno nesrečo v kateri se z drugim udeležencem ne moreta dogovoriti o krivdi. Policisti so opravili ogled kraja, ogled obeh udeleženih vozil in opravili razgovor z obema udeležencema. Ker ni bilo mogoče ugotoviti dejanskega stanja, izjavi udeležencev pa se razlikujeta bodo policisti o prometni nesreči napisali uradni zaznamek.

S KOLESOM ZAPELJAL V UDARNO JAMO PRED BLOKOM V KAMNIKU
04.06.2017 – Policisti PP Kamnik so bili poslani na ulico v Kamniku, kjer je pred stanovanjskim blokom kolesar zapeljal v jamo in padel ter se pri tem poškodoval. Na kraju je patrulja ugotovila, da se je kolesar peljal v smeri doma, pri tem pa zapeljal v udarno jamo in nato preko jaška, kjer je padel. Pri tem je zadobil poškodbo kolena. Zdravniško pomoč je iskal sam v ZD Kamnik. O dogodku bodo policisti napisali uradni zaznamek.

2017-06-05

Portal Kamnik.info za svoje delovanje uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti strani. S klikom na »Sprejmi piškotke« dovoljujete uporabo vseh piškotkov. Piškotke za posamezne namene lahko izberete in urejate s klikom na »Nastavitve«.

Close Popup
Privacy Settings saved!
Nastavitev piškotkov

Spletno mesto uporablja piškotke za izboljšanje vaše izkušnje med krmarjenjem po spletnem mestu. Od tega so piškotki, ki so razvrščeni glede na namen, shranjeni v vašem brskalniku, saj pripomorejo k boljšemu delovanju osnovnih funkcionalnosti spletnega mesta. Uporabljamo tudi piškotke tretjih oseb oz. zunanjih partnerjev, kot so denimo Google ter družabnih omrežji, kot je Facebook. Ti piškotki nam pomagajo pri vodenju statistike obiska in oglaševanja. Omenjeni piškotki bodo shranjeni v vašem brskalniku samo z vašim soglasjem. Piškotke lahko tudi onemogočite, kar pa lahko vpliva na delovanje oz. izgled same strani.

Piškotki, ki so nujno potrebni za pravilno delovanje spletne strani. Teh piškotkov ni mogoče zavrniti.

Nujni piškotki
Za nemoteno delovanje portala uporabljamo sledeče nujne piškotke:
  • wordpress_test_cookie
  • wordpress_logged_in_
  • wordpress_sec

Piškotki, ki so namenjeni anonimnemu spremljanju obiskanosti in delovanja naše strani.

Google Analytics
Za izboljšanje naše spletne strani sledimo anonimnim uporabniškim informacijam.
  • _ga
  • _gid
  • _gat

Piškotki namenjeni prikazovanju oglasov naših zunanjih oglaševalskih partnerjev.

Google Adwords
Uporabljamo Adwords za beleženje konverzij preko google oglaševanja.

Google Tag Manager
Piškotki namenjeni spremljanju in analizi prometa na spletni strani.

Facebook Pixel
Facebookovi piškotki so potrebni za sledenje povezavam v družabnih medijih in prikaz vtičnikov z vsebinami (fotografije, videi, prenosi v živo...).  
  • m_pixel_ratio
  • presence
  • sb
  • wd
  • xs
  • fr
  • tr
  • c_user
  • datr

Google Adsense
Uporabljamo Google AdSense za prikaz spletnega oglaševanja na naši spletni strani.
  • _tlc
  • _tli
  • _tlp
  • _tlv
  • DSID
  • id
  • IDE

Save
Shrani nastavitve
Exit mobile version
X