Naslovnica / Črna kronika / Policijska kronika: Spori, vlomi in nesreče
Simbolična fotografija

Policijska kronika: Spori, vlomi in nesreče

V poletni sopari se skuha marsikateri družinski in sosedski spor, vlomilci so obiskali blagajno pod Veliko planino, policisti pa so obravnavali tudi gradbeniško goljufijo.

Kronika PP Kamnik (od 20. do 26. 6. 2022)

PROMETNA NESREČA V ŽEJAH
20. 6. 2022 – V  PC  Žeje  je prišlo do prometne nesreče z manjšo materialno škodo. Ker sta udeleženca izpolnjevala vse pogoje za vožnjo v cestnem prometu, glede škode pa sta se uspela sporazumeti sama, jima je bilo na kraju izdano zgolj obvestilo o odstopu od ogleda prometne nesreče.

SPRTA MAMA IN SIN NA FUŽINAH
20. 6. 2022 – Policisti posredovali na kamniških Fužinah, kjer so obravnavali kršitev javnega reda in miru. V stanovanju sta se namreč sprla mama in sin, vendar stranka v postopku ni želela sodelovati ter podati prijave zoper svojega sina, zato bodo policisti naredili zgolj uradni zaznamek.

POŠKODOVANJE OSEBNEGA AVTMOBILA V MEKINJAH
21.6. 2022 – Neznani storilec je pri varovanih stanovanjih v Mekinjah z neznanim predmetom razbil  steklo  na  osebnem avtomobilu ter lastniku vozila povzročil škodo. Policisti bodo poskusili storilca izslediti in ovaditi na pristojnem državnem tožilstvu.

TATVINA TELEFONA
21.6. 2022 – Policisti so v Kamniku obravnavali tatvino telefona. Sledi zbiranje obvestil in kazenska ovadba na pristojno državno tožilstvo.

TATVINA DVEH KOLES V MLAKI
21.6. 2022 – Policisti  so  v Mlaki  pri  Komendi obravnavali tatvino moškega cestnega  kolesa znamke  SCOTT, model  FOIL  20 CARBON, zeleno črne barve in tatvino električnega ženskega gorskega kolesa bež barve, znamke CUBE. Policisti kolesarskega tatu še iščejo.

NEPRAVILNO PARKIRANO VOZILO NA ZIKOVI
21.6. 2022 – Policisti so na Zikovi ulici obravnavali prijavo zaradi več nepravilno, ki so kršili prometno signalizacijo. Več kršiteljem je bilo, zaradi nepravilnega parkiranja in neupoštevanja prometne signalizacije, izdano obvestilo o prekršku.

POŠKODOVANJE OSEBNEGA AVTMOBILA V KAMNIKU
22. 6. 2022 – Neznani  storilec  je  v  Kamniku  z  neznanim  predmetom poškodoval osebni avto in lastniku povzročil škodo. Policisti bodo škododelneža poskusili izslediti in ovaditi.

SPRTA MOŠČANA
22. 6. 2022 – Policisti  so posredovali  v  Mostah  pri Komendi, kjer sta se sprla  občana. Podrobnosti o sporu policisti sicer niso navedli, so pa kršitelju na kraju izdali plačilni nalog zaradi kršitve javnega reda in miru.

GOLJUFIVI GRADBENIKI
23. 6. 2022 – Policisti  so obravnavali  kaznivo  dejanje  goljufije,  ki je nastala pri izvedbi gradbenih del. Na kako in na kakšen način je prišlo do goljufije policisti niso sporočili, bodo pa potem, ko bodo zbrali vsa obvestila, podali kazensko ovadbo.

PROMETNA NESREČA NA OBVOZNICI
24. 6. 2022 – Policisti  so na kamniški obvoznici obravnavali prometno nesrečo z lahkimi telesnimi  poškodbami, do katere je prišlo zaradi neprilagojene hitrosti. Povzročitelju  je  bil  na  kraju  izdan plačilni nalog po zakonu v cestnem prometu.

PROMETNA NESREČA NA STUDENCIH
24. 6. 2022 – Policisti so na Studencih obravnavali prometno nesrečo, do katere je prišlo zaradi  neprilagojene  hitrosti, tudi v tem primeru pa so povzročitelju na kraju izdali plačilni nalog.

INTERVENCIJA V ŠMARCI
24. 6. 2022 – Policisti so posredovali v Šmarci, kjer so pomirili spor med izven zakonskima partnerjema, ki sta se sprla v stanovanju. Ker na kraju niso ugotovili morebitnih znakov kaznivega dejanja, zaradi nasprotujočih si izjav pa niti morebitne kršitev javnega reda in miru, pa bodo o vsem skupaj napisali zgolj uradni zaznamek.

VLOM POD VELIKO PLANINO
25. 6. 2022 – Policisti so v Kamniški Bistrici obravnavali vlom v zabojnik – prodajalno vozovnic pri spodnji postaji nihalke na Veliko planino. Vlomilca policisti še iščejo.

ŠE EN SPOR V ŠMARCI
25. 6. 2022 – Policisti  so znova posredovali v  Šmarci, kjer sta se sprla izven zakonska partnerja, policisti pa so tokrat kršitelju izdali plačilni nalog po zakonu o javnem redu in miru.

ŽUR V SUHADOLAH
25. 6. 2022 – Policisti so posredovali v Suhadolah, kjer je, zaradi predvajanja glasne glasbe, prišlo do kršitve javnega reda in miru. Policisti so suhadolskega »žurejrja« opozorili, le-ta pa je njihovo opozorilo upošteval in glasbo ugasnil.

PROMETNA NESREČA V KAMNIKU
26. 6. 2022 – Policisti  so  v  bližini  glavne  avtobusne  postaje  obravnavali prometno nesrečo  z   lahkimi   telesnimi  poškodbami,  ki  se  je  zgodila  zaradi neprilagojene hitrosti.  Povzročitelju je bil na kraju izdan plačilni nalog po zakonu v cestnem prometu.

 

2022-06-27

Portal Kamnik.info za svoje delovanje uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti strani. S klikom na »Sprejmi piškotke« dovoljujete uporabo vseh piškotkov. Piškotke za posamezne namene lahko izberete in urejate s klikom na »Nastavitve«.

Close Popup
Privacy Settings saved!
Nastavitev piškotkov

Spletno mesto uporablja piškotke za izboljšanje vaše izkušnje med krmarjenjem po spletnem mestu. Od tega so piškotki, ki so razvrščeni glede na namen, shranjeni v vašem brskalniku, saj pripomorejo k boljšemu delovanju osnovnih funkcionalnosti spletnega mesta. Uporabljamo tudi piškotke tretjih oseb oz. zunanjih partnerjev, kot so denimo Google ter družabnih omrežji, kot je Facebook. Ti piškotki nam pomagajo pri vodenju statistike obiska in oglaševanja. Omenjeni piškotki bodo shranjeni v vašem brskalniku samo z vašim soglasjem. Piškotke lahko tudi onemogočite, kar pa lahko vpliva na delovanje oz. izgled same strani.

Piškotki, ki so nujno potrebni za pravilno delovanje spletne strani. Teh piškotkov ni mogoče zavrniti.

Nujni piškotki
Za nemoteno delovanje portala uporabljamo sledeče nujne piškotke:
  • wordpress_test_cookie
  • wordpress_logged_in_
  • wordpress_sec

Piškotki, ki so namenjeni anonimnemu spremljanju obiskanosti in delovanja naše strani.

Google Analytics
Za izboljšanje naše spletne strani sledimo anonimnim uporabniškim informacijam.
  • _ga
  • _gid
  • _gat

Piškotki namenjeni prikazovanju oglasov naših zunanjih oglaševalskih partnerjev.

Google Adwords
Uporabljamo Adwords za beleženje konverzij preko google oglaševanja.

Google Tag Manager
Piškotki namenjeni spremljanju in analizi prometa na spletni strani.

Facebook Pixel
Facebookovi piškotki so potrebni za sledenje povezavam v družabnih medijih in prikaz vtičnikov z vsebinami (fotografije, videi, prenosi v živo...).  
  • m_pixel_ratio
  • presence
  • sb
  • wd
  • xs
  • fr
  • tr
  • c_user
  • datr

Google Adsense
Uporabljamo Google AdSense za prikaz spletnega oglaševanja na naši spletni strani.
  • _tlc
  • _tli
  • _tlp
  • _tlv
  • DSID
  • id
  • IDE

Save
Shrani nastavitve
Exit mobile version
X