Naslovnica / NOVICE / Akcija Prijateljstvo za vedno povezala Belinko in Arboretum Volčji potok

Akcija Prijateljstvo za vedno povezala Belinko in Arboretum Volčji potok

Sprehod v Volčjem potoku po novem še prijetnejši z Belinkino donacijo.

Arboretum Volčji Potok, ki je znan po svojih bogatih nasadih tulipanov, vrtnic in lokvanjev, je svoje sprehajalne poti opremil z novima klopema, s katerima bosta oddih in uživanje v razgledu še bolj prijetna. Lesene klopi je Arboretumu Volčji potok podarila Belinka, ki se je z akcijo Prijateljstvo za vedno zopet približala ljubezni do narave in lesa. Pobuda je namenjena ohranjanju prijateljstev, ki nas povezujejo, združujejo in osrečujejo, mnogokrat pa se spletejo ravno v trenutkih, ki si jih vzamemo zase in naše bližnje. S tem namenom je Belinka izdelala posebne klopi in jih donirala tudi drugim parkom, športnim zavodom in predvsem otroškim igriščem po Sloveniji.

belinka arboretum1

Lesene klopi v zlato-rumenih tonih in prepoznavnim Belinkinim logotipom so zaščitene z okolju prijaznimi lazurami, Belinka pa bo za njihovo brezhibno stanje v vseh vremenskih razmerah skrbela tudi v prihodnjih letih. Poleg donacije klopi, ki so se je razveselili tudi v podružnični šoli Krka in na otroških igriščih v Novem mestu, Ljubnem in Kranju, bo Belinka v sodelovanju s slovenskimi umetniki izvedla dobrodelno dražbo, izkupiček pa podarila Zavodu PET.

Več informacij o Belinkinih dejavnostih, donacijah klopi in prihajajoči dobrodelni dražbi boste našli na Facebook strani Belinka.

Ana Bajec