Naslovnica / NOVICE / Božično-novoletni koncert in bazar na OŠ Marije Vere

Božično-novoletni koncert in bazar na OŠ Marije Vere

V četrtek, 7. decembra 2017, sta se v Osnovni šoli Marije Vere na Duplici odvila vsakoletni božično-novoletni koncert in dobrodelni bazar, o dogodku pa so organizatorji na svoji spletni strani zapisali:

Že ob prihodu na šolsko dvorišče smo začutili praznično decembrsko vzdušje. Romantične svečke in novoletne lučke so razsvetljevale prostor, kjer se je letos odvijal božično-novoletni koncert. Najprej smo se zazibali ob novoletni melodiji harmonik bratov Kotnik Kranjec, na električnih klaviaturah pa se jima je pridružil učitelj Kočar, nato nas je pozdravil voditeljski par – Liza in Nace Balantič. Otroški pevski zbor je zapel navihani pesmi o zimi, mladinski zbor pa je navdušil ob glasbeni spremljavi Tonija na kitari ter Lana na bobnih. Večer je popestrila gostujoča ženska vokalna skupina Vox annae.

 

Ob zvokih harmonike Anžeta Balantiča pa smo se premaknili v šolo, kjer so nas pričakale dobro obložene stojnice. V jedilnici smo se lahko okrepčali s palačinkami, kokicami, čajem ter otroškim kuhančkom. Starši so na svoji stojnici prodajali sladke dobrote z izvirnimi imeni. V telovadnicah so učenci prodajali svoje izdelke, okraske, voščilnice, zelišča, mila … Vsak je zase našel vsaj eno stvar, ki ga je pritegnila. Veliko zanimanja pa je vzbudila tudi stojnica z rabljenim nakitom.

 

Vsem obiskovalcem se za obisk in nakup iskreno zahvaljujemo. Z vašimi prispevki bo Šolski sklad polepšal šolanje marsikomu.

Naj decembrsko vzdušje v vaših srcih traja celo leto!

Helena Brezar, OŠ Marije Vere
Fotografije: OŠ Marije Vere