Naslovnica / Napovedi in obvestila / Informacije glede odvoza smeti in zbiranju odpadkov

Informacije glede odvoza smeti in zbiranju odpadkov

Zbir informacij o odvozu odpadkov, odplavljenih zabojnikih za smeti, delovnem času Zbirnega centra Suhadole in obvestilo o začasni prekinitvi odvoza kosovnih odpadkov po naročilu.

ODVOZ ODPADKOV PO REDNEM URNIKU

V podjetju Publikus d.o.o. bi najprej želeli izraziti sočutje vsem prizadetim v nedavnih uničujočih poplavah. Kljub težkim razmeram na terenu si prizadevamo za nemoteno izvajanje storitve zbiranja in odvoza komunalnih odpadkov. Z izjemo območij, kjer je omogočen le intervencijski dostop, poteka praznjenje posod in zabojnikov po rednem urniku. Na mestih, kjer dostop trenutno ni mogoč, bomo odvoz odpadkov izvedli ob prvi možni priliki. Na tem mestu prosimo občane za strpnost in razumevanje.

V POPLAVAH UNIČENI ZABOJNIKI

Vsem gospodinjstvom, ki so jim poplave poškodovale ali odnesle zabojnike za odpadke, bomo dostavili nove. V ta namen naj pošljejo e-sporočilo s podatki o vrsti zabojnika in naslovu ali nas pokličejo za dostavo novih. Poskušali jih bomo dostaviti v najkrajšem možnem času, pri čemer občane zaradi povečanega obsega dela prosimo za razumevanje. V vmesnem času naj odpadke odlagajo v vreče.

PODALJŠAN DELOVNI ČAS ZC SUHADOLE

Obveščamo vas, da smo z namenom čimprejšnje sanacije posledic nedavne ujme do nadaljnjega podaljšali delovni čas ZC Suhadole, in sicer je le-ta odprt vsak dan med 6. in 21. uro (tudi 14. in 15. avgusta), z izjemo nedelj.
Na tem mestu pozivamo občane, naj imajo ob dovozu odpadkov v zbirni center le-te ločene na les, kovino, odpadno električno in elektronsko opremo ter ostali odpadni material. S tem pripomorete k hitrejšemu sortiranju v zbirnem centru in zmanjšanju gneče v zbirnem centru.

ZAČASNA PREKINITEV ODVOZA KOSOVNIH ODPADKOV PO NAROČILU

Občane obveščamo, da zaradi izrednih razmer začasno prekinjamo redni odvoz kosovnih odpadkov iz gospodinjstev po naročilu, saj želimo vse kadrovske kapacitete kot delovne stroje usmeriti v pomoč pri odstranjevanju odpadkov, ki so nastali kot posledica poplav.

Z rednim odvozom kosovnih odpadkov bomo nadaljevali po izvedeni sanaciji na terenu.

Prosimo za razumevanje.

Publikus d.o.o.

 

Portal Kamnik.info za svoje delovanje uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti strani. S klikom na »Sprejmi piškotke« dovoljujete uporabo vseh piškotkov. Piškotke za posamezne namene lahko izberete in urejate s klikom na »Nastavitve«.

Close Popup
Privacy Settings saved!
Nastavitev piškotkov

Spletno mesto uporablja piškotke za izboljšanje vaše izkušnje med krmarjenjem po spletnem mestu. Od tega so piškotki, ki so razvrščeni glede na namen, shranjeni v vašem brskalniku, saj pripomorejo k boljšemu delovanju osnovnih funkcionalnosti spletnega mesta. Uporabljamo tudi piškotke tretjih oseb oz. zunanjih partnerjev, kot so denimo Google ter družabnih omrežji, kot je Facebook. Ti piškotki nam pomagajo pri vodenju statistike obiska in oglaševanja. Omenjeni piškotki bodo shranjeni v vašem brskalniku samo z vašim soglasjem. Piškotke lahko tudi onemogočite, kar pa lahko vpliva na delovanje oz. izgled same strani.

Piškotki, ki so nujno potrebni za pravilno delovanje spletne strani. Teh piškotkov ni mogoče zavrniti.

Nujni piškotki
Za nemoteno delovanje portala uporabljamo sledeče nujne piškotke:
  • wordpress_test_cookie
  • wordpress_logged_in_
  • wordpress_sec

Save
Shrani nastavitve