Naslovnica / Napovedi in obvestila / Javni razpis: Preprečevanje zasvojenosti od drog v občini Kamnik za leto 2016

Javni razpis: Preprečevanje zasvojenosti od drog v občini Kamnik za leto 2016

Občina Kamnik razpisuje Javni razpis o sofinanciranju koordinacije in izvajanja lokalne akcijske skupine (LAS) – preprečevanje zasvojenosti od drog v občini Kamnik za leto 2016

 1. Predmet javnega razpisa:

Občina Kamnik bo sofinancirala izvajanje projekta, koordinacijo oz. aktivnosti, ki bo na ravni celotne občine povezala akterje na terenu, ki se srečujejo s problematiko odvisnosti od drog. Ciljna skupina uporabnikov so učenci vseh kamniških osnovnih šol in dijaki Gimnazije in Srednje šole Rudolfa Maistra Kamnik. Prijavitelj mora v svoji vlogi predstaviti vizijo nadaljnjega razvoja LAS.

Na razpisu lahko kandidirajo: neprofitne organizacije, društva, ki se že ukvarjajo s tovrstno problematiko.

Temeljni cilji pri delu LAS, ki morajo biti zajeti v ponudbi naj bi bili zlasti:

 • povezovanje različnih akterjev na lokalni ravni;
 • priprava in izvedba raziskave o drogah oziroma analize stanja na tem področju;
 • razvoj preventivnih programov (npr. izobraževalni programi v obliki predavanj in delavnic, spodbujanje prostočasnih dejavnosti, zagotavljanje celovite skrbi za mlade, zlasti zaščita zdrave populacije ipd.);
 • razvoj programov zmanjševanja škodljivih posledic rabe in zlorabe drog;
 • razvoj reintegracijskih in resocializacijskih programov itd.
 1. Višina razpoložljivih sredstev za ta namen je 8.500 EUR (p.p. 9100). Dodeljena sredstva morajo biti porabljena do konca leta 2016.
 2. Rok prijave:
  Rok za prijavo na razpis je do srede, 10. februarja 2016 do 12. ure.

Dodatne informacije: Občina Kamnik, Glavni trg 24 – Kamnik, soba 51, Katja Vegel, tel. 01/8318 142.

Prijave s celotnim programom projekta pošljite v zaprti ovojnici na naslov: Občina Kamnik, Oddelek za družbene dejavnosti, Glavni trg 24, 1240 Kamnik, v zaprti kuverti s pripisom »Javni razpis – sofinanciranje dejavnosti LAS v Občini Kamnik za leto 2016 – NE ODPIRAJ!«.

Vloge, ki ne bodo pravilno označene, bodo izločene iz nadaljnjega postopka.

 1. Rok v katerem bodo potencialni prejemniki obveščeni o izidu javnega razpisa:

Prispele vloge bo obravnavala strokovna služba Oddelka za družbene dejavnosti. O izidu razpisa bo izbrani izvajalec obveščen v roku 8 dni od odpiranja ponudb. Z izbranim izvajalcem bo podpisana pogodba.

Portal Kamnik.info za svoje delovanje uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti strani. S klikom na »Sprejmi piškotke« dovoljujete uporabo vseh piškotkov. Piškotke za posamezne namene lahko izberete in urejate s klikom na »Nastavitve«.

Close Popup
Privacy Settings saved!
Nastavitev piškotkov

Spletno mesto uporablja piškotke za izboljšanje vaše izkušnje med krmarjenjem po spletnem mestu. Od tega so piškotki, ki so razvrščeni glede na namen, shranjeni v vašem brskalniku, saj pripomorejo k boljšemu delovanju osnovnih funkcionalnosti spletnega mesta. Uporabljamo tudi piškotke tretjih oseb oz. zunanjih partnerjev, kot so denimo Google ter družabnih omrežji, kot je Facebook. Ti piškotki nam pomagajo pri vodenju statistike obiska in oglaševanja. Omenjeni piškotki bodo shranjeni v vašem brskalniku samo z vašim soglasjem. Piškotke lahko tudi onemogočite, kar pa lahko vpliva na delovanje oz. izgled same strani.

Piškotki, ki so nujno potrebni za pravilno delovanje spletne strani. Teh piškotkov ni mogoče zavrniti.

Nujni piškotki
Za nemoteno delovanje portala uporabljamo sledeče nujne piškotke:
 • wordpress_test_cookie
 • wordpress_logged_in_
 • wordpress_sec

Save
Shrani nastavitve