Naslovnica / Napovedi in obvestila / Javni razpis za podelitev koncesije za izvajanje programa predšolske vzgoje in varstva na območju občine Kamnik

Javni razpis za podelitev koncesije za izvajanje programa predšolske vzgoje in varstva na območju občine Kamnik

Občina Kamnik objavlja javni razpis za izvajanje programa predšolske vzgoje in varstva na območju občine Kamnik oz. KS Mekinje.

Koncesionar mora:

– biti registriran za opravljanje dejavnosti predšolske vzgoje in varstva;
– imeti na območju, določenem v razpisu Občine Kamnik, zagotovljen strokovni kader, prostore in opremo, skladno s predpisi;
– imeti program razvoja s finančnim načrtom za celotno obdobje razpisane koncesije;
– izvajati najmanj 9-urni dnevni program, glede na potrebe pretežnega dela uporabnikov;
– dejavnost opravljati s ceno programa, kot jo določa občinski svet;
– predložiti bančno garancijo za resnost ponudbe z veljavnostjo 90 dni po roku, določenem za oddajo ponudb. Po pravnomočnosti odločbe o izbiri oziroma po podpisu pogodbe z izbranim koncesionarjem bo koncedent bančne garancije vsem, ki bodo oddali ponudbo, vrnil.

Ponudniki morajo ponudbo predložiti najkasneje do 27. 1. 2017 do 10.00 ure.

Povezave:

Portal Kamnik.info za svoje delovanje uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti strani. S klikom na »Sprejmi piškotke« dovoljujete uporabo vseh piškotkov. Piškotke za posamezne namene lahko izberete in urejate s klikom na »Nastavitve«.

Privacy Settings saved!
Nastavitev piškotkov

Spletno mesto uporablja piškotke za izboljšanje vaše izkušnje med krmarjenjem po spletnem mestu. Od tega so piškotki, ki so razvrščeni glede na namen, shranjeni v vašem brskalniku, saj pripomorejo k boljšemu delovanju osnovnih funkcionalnosti spletnega mesta. Uporabljamo tudi piškotke tretjih oseb oz. zunanjih partnerjev, kot so denimo Google ter družabnih omrežji, kot je Facebook. Ti piškotki nam pomagajo pri vodenju statistike obiska in oglaševanja. Omenjeni piškotki bodo shranjeni v vašem brskalniku samo z vašim soglasjem. Piškotke lahko tudi onemogočite, kar pa lahko vpliva na delovanje oz. izgled same strani.

Piškotki, ki so nujno potrebni za pravilno delovanje spletne strani. Teh piškotkov ni mogoče zavrniti.

Za nemoteno delovanje portala uporabljamo sledeče nujne piškotke:
  • wordpress_test_cookie
  • wordpress_logged_in_
  • wordpress_sec

Shrani nastavitve