Naslovnica / Napovedi in obvestila / Javni razpis za subvencioniranje nakupa malih komunalnih čistilnih naprav, nepretočnih greznic in hišnih črpališč na območju občine Kamnik

Javni razpis za subvencioniranje nakupa malih komunalnih čistilnih naprav, nepretočnih greznic in hišnih črpališč na območju občine Kamnik

Občina Kamnik je objavila sklep o razpisu za subvencioniranje nakupa malih komunalnih čistilnih naprav, nepretočnih greznic in hišnih črpališč na območju Občine Kamnik.

Predmet razpisa je subvencioniranje nakupa malih komunalnih čistilnih naprav z mogljivostjo do vključno 50 populacijskih ekvivalentov, nepretočnih greznic na poselitvenih območjih Občine Kamnik, kjer ni predvidena gradnja javne kanalizacijske infrastrukture ter hišnih črpališč za odpadno vodo.

Višina subvencije za posamezni komunalni objekt znaša 50% nabavne vrednosti brez DDV, vendar največ do 2.500 € za posamezno individualno ali večstanovanjsko stavbo oz. stavbo kjer najstaja komunalna odpadna voda. V primeru nakupa komunalnega objekta za več stavb skupaj prejmejo investitorji enako subvencijo za vsako posamezno stavbo, vendar skupna višina dodeljenih sredstev ne sme presegati nabavne vrednosti posameznega komunalnega objekta brez DDV. V tem primeru se posamezna vrednost investicije deli s številom priključenih stavb.

Razpis je odprt do 30. 10. 2020.

Povezave:

Portal Kamnik.info za svoje delovanje uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti strani. S klikom na »Sprejmi piškotke« dovoljujete uporabo vseh piškotkov. Piškotke za posamezne namene lahko izberete in urejate s klikom na »Nastavitve«.

Close Popup
Privacy Settings saved!
Nastavitev piškotkov

Spletno mesto uporablja piškotke za izboljšanje vaše izkušnje med krmarjenjem po spletnem mestu. Od tega so piškotki, ki so razvrščeni glede na namen, shranjeni v vašem brskalniku, saj pripomorejo k boljšemu delovanju osnovnih funkcionalnosti spletnega mesta. Uporabljamo tudi piškotke tretjih oseb oz. zunanjih partnerjev, kot so denimo Google ter družabnih omrežji, kot je Facebook. Ti piškotki nam pomagajo pri vodenju statistike obiska in oglaševanja. Omenjeni piškotki bodo shranjeni v vašem brskalniku samo z vašim soglasjem. Piškotke lahko tudi onemogočite, kar pa lahko vpliva na delovanje oz. izgled same strani.

Piškotki, ki so nujno potrebni za pravilno delovanje spletne strani. Teh piškotkov ni mogoče zavrniti.

Nujni piškotki
Za nemoteno delovanje portala uporabljamo sledeče nujne piškotke:
  • wordpress_test_cookie
  • wordpress_logged_in_
  • wordpress_sec

Save
Shrani nastavitve