Naslovnica / Črna kronika / Jutranja nesreča ob smodnišničnem zidu

Jutranja nesreča ob smodnišničnem zidu

V jutranji prometni nesreči na cesti med Kamnikom in Stranjami se je lažje poškodoval 23-letni voznik osebnega vozila Renault, ki je zletel s ceste in se prevrnil na streho.

Kamniške urgentne službe so bile danes zjutraj, nekaj pred 7. uro, obveščene, da je ob na regionalni cesti med Kamnikom in Stranjami prišlo do prometne nesreče s samoudeležbo osebnega vozila, ki je ob smodnišničnem zidu zapeljalo s ceste, se prevrnilo in obtičalo na strehi.

Na kraju so posredovali gasilci PGD Kamnik, ki so protinaletno in protipožarno zavarovali prizorišče nesreče, odklopili akumulator, nudili pomoč pri oskrbi poškodovanca, ob koncu intervencije pa prevrnjeno vozilo z gasilskim avtodvigalom potegnili nazaj na vozišče.

 

K sreči se je 23-letni voznik v prometni nesreči zgolj lažje poškodoval, tako da je lahko iz prevrnjenega vozila zlezel že sam, za njegovo oskrbo pa je na kraju poskrbela reševalna ekipa NMP Kamnik.

Po navedbah Policijske uprave Ljubljana je do nesreče prišlo zaradi neprilagojene hitrosti 23-letnega voznika, ki je bil v nesreči udeležen sam, zoper njega pa so policisti uvedli prekrškovni postopek.

Foto: PGD Kamnik