Naslovnica / Napovedi in obvestila / Kam na nocojšnji sveti večer?

Kam na nocojšnji sveti večer?

Nocojšnji predbožični večer lahko, razen doma, preživite tudi na kateri izmed številnih predbožičnih prireditev. V Eko resortu pod Veliko planino nocoj pripravljajo Čarobni božič, lahko pa se udeležite tudi polnočnice v Kamniški Bistrici in Veliki planini.

16:00 – Čarobni božič v Eko resortu pod Veliko planino

carobni-bozic-eko-resortPrireditve v Eko resortu pod Veliko planino se bodo na božični večer začele ob 16. uri, ko si bo v kapelici sv. Krištofa, moč ogledati jaslice, nato pa se boste obiskovalci lahko v soju bakel sprehodili skozi vas ter prisostvovali slavnostni sveti maši, ki jo bo daroval priljubljeni župnik Pavle Juhant, za še bolj slovesno in čarobno vzdušje, pa bodo z božičnimi pesmimi poskrbeli tudi pevci Šenturškega okteta.

22:00 – Polnočnica v Kamniški Bistrici

polnocnica-v-bistriciTudi letos bo v Kamniški Bistrici, v kapeli Lurške Matere božje, potekala polnočnica, na katero pa se bo tokrat moč pripeljati tudi s posebnim avtobusom, saj bo iz Kamnika proti Kamniški Bistrici organiziran poseben avtobusni prevoz.

Začetna postaja ob 21. uri – Stol Duplica, povratek iz Kamniške Bistrice ob 23. uri.

24:00 – Polnočnica na Veliki planini

polnocnica velika planina2Na božični večer bo na Veliki planini tradicionalna polnočnica, ki bo potekala v pastirskem naselju na Veliki planini v kapeli Marije Snežne, v podjetju Velika planina pa so vam v prazničnem času pripravili tudi božične popuste ter brezplačno vožnjo s sedežnico.