Naslovnica / NOVICE / Kamniški QL manekeni in manekenke

Kamniški QL manekeni in manekenke

Ste si že ogledali foto galerijo prav luštnih kamniških manekenov in manekenk, ki so zbrali dovolj poguma, da so se v Qlandiji Kamnik postavili pred fotografski objektiv, ali pa celo sodelovali na modni reviji?

Minuli vikend se je v trgovskem centru Qlandia Kamnik, v okviru QL modnih dnevov zvrstila vrsta zanimivih prireditev, ki so pritegnile predvsem ljubitelje raznovrstnih modnih trendov.

Celotno foto galerijo kamniških (in drugih) QL modelov si lahko ogledate s klikom na fotografijo.

Kar nekaj Kamničank in Kamničanov, predvsem tistih najmlajših, se je na modnem foto kotičku postavilo pred objektiv fotoaparata in vsaj za trenutek poskusilo utrip modnih pist, še posebej, če so se pred tem prepustili tudi nasvetom in lepotičenju mojstrice make upa v QL lepotnem kotičku.

 

Vrhunec kamniških QL modnih dnevov je predstavljala sobotna modna revija, na kateri so manekeni in manekenke predstavili košček nove modne ponudbe iz različnih trgovin trgovskega centra Qlandia Kamnik, ki ni zgolj osrednji kamniški trgovski center, ampak s vse številčnejšimi prireditvami, postaja tudi eno izmed pomembnejših kamniških prireditvenih in družabnih središč.

Modno revijo so popestrili tudi plesalci in simpatična pevka Eva Černe, ki so v trgovski center Qlandia Kamnik poživili s še posebej privlačnim in živahnim utripom.

 

Zgoraj objavljene utrinke in nastop Eve Černe je, s pretanjenim občutkom za lepoto, v fotografski objektiv ujel priznani kamniški fotograf Aleš Romaniuk (Marvin Photography), ki ga, če bi si želeli lepih družinskih ali kaki drugačnih fotografij, lahko s klikom na njegovo ime kontaktirate tudi sami.

Za dobro mero, za še boljšo ponazoritev utripa in dogajanja, pa dodajamo še nekaj fotografij, ki smo jih v Qlandiji Kamnik na modni reviji posneli sami.

QL nagradne igre

Kamniški QL modni dnevi so se za letos sicer že iztekli, vseeno pa imate še vedno možnost, da z obiskom katerega izmed trgovskih centrov Qlandia, denimo tistega v ne tako oddaljenem Kranju, kjer bodo modno obarvani dnevi potekali ta vikend, tudi sami sodelujete v kateri izmed številnih nagradnih iger.

 

QL MODNI TALENT

Učenci 9. letnika osnovne šole in dijaki, ki se navdušujete nad risanjem oz. modnim oblikovanjem, imate do 20. aprila 2018 še možnost, da se prijavite na natečaj QL modni talent ter se potegujete za nagrado v vrednosti 200 € in predstavitev vašega modela na modni reviji v Qlandiji.

Podrobnosti o natečaju in prijavnico, pa lahko najdete na povezavi QL modni talent
Prijavi se tukaj in poteguj za nagrado v vrednosti 200,00 €. Sedem najboljših modnih skic bomo izdelali in predstavili na modni reviji v Qlandii! Prijave podaljšane do 20. aprila! 

S SELFIJEM DO TRENDOVSKEGA POČIVALNIKA LINA

Domala povsem kamniško obarvana je nagradna igra, v kateri lahko z nekaj sreče osvojite tredovski počivalnik podjetja Linafurniture, kamniškega podjetja, katerega proizvodno-prodajni prostori se nahajajo na območju nekdanjega Svilanita.

V sklopu promocije podjetja Linafurniture in kampanje QL modnih tedni bodo v trgovskih centrih Qlandije širom Slovenije podarjali trendovske počivalnike v skupni vrednosti 3.500 EUR.

V nagradni igri sodelujete tako, da obiščete Qlandio v času navedenem spodaj, preizkusite svoj najljubši počivalnik, naredite QL selfie in fotografijo pošljete na e-mail naslov info@qlandia.si.

Več informacij o nagradni igri…

S Qlandio na plesni Libero Summer Camp

Če ste ljubitelji plesa in je ples vaša strast, pa lahko z odgovorom na tedensko nagradno vprašanje in nekaj sreče, pridete do privlačne nagrade, in sicer udeležbe na poletnem plesnem kampu Libero Summer Camp, ki ga  organizira plesna šola Libero v Savudriji!

Več informacij o nagradni igri…