Naslovnica / NOVICE / Kopalni abonma v Termah Snovik

Kopalni abonma v Termah Snovik

V Termah Snovik se zavedajo, da plavanje velja za najboljšo obliko rekreacije, ki koristi celemu telesu, saj aktivira vse mišice. Zato vas vabijo, da okrepite svoje zdravje z rednim obiskom bazenov z zdravilno termalno vodo. Za redno rekreacijo in sprostitev na vodnih atrakcijah v bazenih s termalno vodo je sedaj na voljo nakup kopalnega abonmaja. Abonma vključuje 10 dvournih vstopov na bazen. Koriščenje je mogoče vse dni v tednu, prav tako tudi za nočno kopanje.

Abonma bodo za vas izdali na ime in ni prenosljivo. Akcija nakupa abonmaja velja do 31. 12. 2021, veljavnost za koriščenje pridobljenih vstopov na bazen pa je do 30. 4. 2022. Cena enega abonmaja je 100 € in omogoča 10 vstopov na bazen za čas dveh ur, termine si poljubno sami določate.

Za nakup kopalnega abonmaja lahko unovčite tudi turistične bone BON21. Oglasite se na recepciji term, ki je odprta vsak dan od 7. do 22. ure, in uredite svoj prvi kopalni abonma.

Termalni bazeni so v Snoviku odprti vsak dan od 9. do 20. ure, na nočno kopanje vas vabijo vsako sredo, petek in soboto od 20. do 22. ure. Vsak dan se lahko pridružite tudi skupinski vodni telovadbi ob 10. uri in spoznate Kneippove vodne oblive, ki potekajo ob 10.30 uri.

Na zadnji dan v letu, 31. 12. 2021 bo bazen obratoval s skrajšanim odpiralnim časom, in sicer do 18. ure, po 20. uri pa bo odprt le za goste, ki bodo imeli opravljeno rezervacijo za silvestrovanje v kopalkah.

Ekipa Term Snovik vas vabi na termalno sprostitev in redno rekreacijo za krepitev imunskega sistema.

Terme Snovik