Naslovnica / KULTURA / Martin Ramoveš band v MC Kotlovnica (javljanje v živo)

Martin Ramoveš band v MC Kotlovnica (javljanje v živo)

Kljub indijanskemu poletju, ki domače ‘kiperbuše’ in ‘gašperčke’ zaenkrat pušča še hladne, v MC Kotlovnica, nadaljujejo s prejšnji teden zastavljeno kurilno sezono. Tokratno vlogo kurjačev v podzemlju Doma kulture Kamnik je prevzela zasedba Martin Ramoveš banda, ki s konkretnimi rock-blues ritmi nalaga parni uparjalnik kamniške Kotlovnice.

Mlada zasedba, ki bi ji najbrž z veseljem prisluhnili tudi nekoliko bolj izbirčni in starejši ljubitelji tovrstne glasbene zvrsti,  suvereno obvladuje prostor, ki je zaenkrat sicer še nekoliko redkeje poseljen z obiskovalci, ampak glede na to, da se je vse skupaj pravzaprav šele začelo, lahko pričakujemo, da bo v prihodnji uri v Kotlovnici nekaj manj plesnega prostora.

V kolikor še ne veste kako preživeti prvi petek po plači, ste ljubitelj dobrih blues-rock ritmov in še niste omagali v katerem izmed kamniških lokalov, oz. vas njihova ponudba pušča nepotešene, vabljeni v Kotlovnico, kjer se zabava šele dobro pričenja.

Obisk se nedvomno izplača, kajti Martin Ramoveš band ga, kot se temu reče, dobro žgejo, za nameček, pa imajo njihove avtorske skladbe presenetljivo solidna besedila, kar je dandanes že redkost.

Skratka, za pidžame je še prezgodaj.