Naslovnica / Napovedi in obvestila / Na dan žena smučajte brezplačno in zadenite romantičen oddih na Veliki planini

Na dan žena smučajte brezplačno in zadenite romantičen oddih na Veliki planini

Možje in fantje, pripeljite svojo ženo ali dekle 8. marca, za dan žena, na Veliko planino, kjer bo ona smučala brezplačno. Torej fantje, ki boste svoja dekleta pripeljali 8. marca, plačate vozovnico le zase, dekleta vozovnico prejmejo brezplačno.

Vsi sodelujoči pari pa boste sodelovali tudi v nagradni igri! Izžrebali bomo par, ki bo prejel BREZPLAČNO PRENOČITEV v koči Košutnik na Veliki planini!

Možje in fantje, pripeljite svoje dekle 8. marca na Veliko planino in se nam pridružite na belih strminah planine. Sta ljubitelja smučanja, sankanja ali le sprehodov po beli snežni odeji? Karkoli od naštetega vaju veseli, tokrat vozovnico ženam in dekletom, častimo mi! Torej fantje, ki boste svoja dekleta pripeljali 8. marca, plačate vozovnico le zase, dekleta vozovnico prejmejo brezplačno.

Vsi sodelujoči pari pa boste sodelovali tudi v nagradni igri! Izžrebali bomo par, ki bo prejel BREZPLAČNO PRENOČITEV v koči Košutnik na Veliki planini!

Vsi poznamo mednarodne praznike, kot je tudi dan žena. Velikokrat pa ne vemo, zakaj in kako je ta dan sploh postal praznik. »Kruh in vrtnice« je bil 8. marca 1908 slogan 15 tisočih deklet in žensk, ki so na ulicah New Yorka zahtevale krajše delovnike, višjo plačo ter volilne pravice. Kruh simbolizira ekonomsko varnost, vrtnice pa kakovostno življenje. Protesti so se nadaljevali naslednja leta tudi v drugih državah in tako je dan žena leta 1910 postal mednarodni praznik žensk, namenjen počastitvi boja za ženske pravice. Datuma praznovanja sicer še niso izbrali, izbran je bil pozneje, leta 1917, ko so ženske v Rusiji spet začele protest s sloganom Kruh in mir, ki je bil odziv na več kot 2 milijona ruskih vojakov, ki so umrli v vojni. Dogodek se je zgodil 23. februarja po julijanskem koledarju, na gregorijanskem pa je ta dan označeval 8. marec. Tako danes 8. marca praznujemo dan žena po vsem svetu.

Fantje, pripravite svoji boljši polovici presenečenje in 8. marec izkoristita za obisk Velike planine, kjer dekleta čaka BREZPLAČNA SMUKA, z malo sreče pa lahko prejmeta tudi brezplačen ROMANTIČNI ODDIH na Veliki planini v eni izmed koč!

Opombe:

*V primeru para dveh deklet, prav tako plača 1, 1 karta pripada brezplačno. Prav tako sodelujeta v nagradni igri. V primeru da ne sodelujeta v nagradni igri, vsaki pripada brezplačna vozovnica.

*V primeru da dekle pride sama, prejme brezplačno vozovnico vendar ne sodeluje v nagradni igri.

*Nagradna igra velja le za pare, ki pridejo na blagajno ter skupaj kupijo vozovnico.

POGOJI SODELOVANJA V NAGRADI IGRI

– V nagradni igri lahko sodelujejo pari, ki skupaj na blagajni kupijo oz. prevzamejo vozovnico

– Posamezne osebe ne sodelujejo v nagradni igri

– Za sodelovanje v nagradni igri potrebujemo osebne podatke (ime, priimek ter e-mail)

– Koriščenje nagrade je možno od ponedeljka do četrtka

– Nagrado je potrebno izkoristiti do 1. Junija 2018

– Nagrade ni mogoče koristiti med vikendom ter v času prvomajskih ter velikonočnih praznikov

– Nagrada ni prenosljiva ter se navezuje na ime in priimek nagrajenca.

 Velika planina d.o.o.