Naslovnica / NOVICE / Obvestilo uporabnikom kabelskega sistema KKS Kabel Kamnik

Obvestilo uporabnikom kabelskega sistema KKS Kabel Kamnik

Spoštovani naročniki kabelskega sistema KKS Kabel Kamnik!

Sporočamo vam, da smo včeraj s telekomunikacijsko družbo T-2, d. o. o., podpisali pogodbo o vstopu v našo družbo KKS Kabel Kamnik, d. o. o.

Kot veste, je Telekom Slovenije v preteklem obdobju zgradil optično omrežje v velikem delu občine Kamnik in s tem postal močan operater na našem področju. Če mu želimo konkurirati, moramo naš obstoječ kabelski sistem posodobiti in ga dograditi z optičnim omrežjem. To pa zahteva velika finančna vlaganja, ki jih sami zaradi položaja, ki ga imamo kot majhen kabelski operater, ne zmoremo več.

Družba T-2 se je izmed vseh ponudnikov izkazala kot najboljša, saj v celoti ustreza naši viziji razvoja. Zagotavlja nam ustrezna tehnična in finančna sredstva, da bomo obstoječ kabelski sistem dogradili z optičnim omrežjem, izboljšali programsko shemo, povečali hitrosti interneta, izboljšali storitve fiksne (VoIP) in mobilne telefonije, posodobili in izboljšali storitev ogleda TV vsebin za nazaj (časovni zamik), drastično znižali število napak in prekinitev v našem omrežju, zagotovili redundančno tehnično rešitev zajema TV in radijskih signalov ter interneta, da ne bo več prihajalo do izpadov kot doslej itd. Hkrati nam tudi zagotavlja ohranitev delovnih mest in obstoj našega podjetja.

Na odobritev vstopa T-2 v KKS Kabel Kamnik bomo sicer morali počakati še nekaj tednov, saj mora ta postopek potrditi Agencija za varstvo konkurence (AVK). Že sedaj pa vam lahko obljubimo, da bomo po prejemu te odobritve nemudoma začeli s posodabljanjem našega kabelskega sistema in izboljšanjem vseh storitev ter posledično tudi uporabniške izkušnje.

Miran Dovč, direktor
KKS KABEL KAMNIK, d. o. o.

Portal Kamnik.info za svoje delovanje uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti strani. S klikom na »Sprejmi piškotke« dovoljujete uporabo vseh piškotkov. Piškotke za posamezne namene lahko izberete in urejate s klikom na »Nastavitve«.

Close Popup
Privacy Settings saved!
Nastavitev piškotkov

Spletno mesto uporablja piškotke za izboljšanje vaše izkušnje med krmarjenjem po spletnem mestu. Od tega so piškotki, ki so razvrščeni glede na namen, shranjeni v vašem brskalniku, saj pripomorejo k boljšemu delovanju osnovnih funkcionalnosti spletnega mesta. Uporabljamo tudi piškotke tretjih oseb oz. zunanjih partnerjev, kot so denimo Google ter družabnih omrežji, kot je Facebook. Ti piškotki nam pomagajo pri vodenju statistike obiska in oglaševanja. Omenjeni piškotki bodo shranjeni v vašem brskalniku samo z vašim soglasjem. Piškotke lahko tudi onemogočite, kar pa lahko vpliva na delovanje oz. izgled same strani.

Piškotki, ki so nujno potrebni za pravilno delovanje spletne strani. Teh piškotkov ni mogoče zavrniti.

Nujni piškotki
Za nemoteno delovanje portala uporabljamo sledeče nujne piškotke:
  • wordpress_test_cookie
  • wordpress_logged_in_
  • wordpress_sec

Save
Shrani nastavitve