Naslovnica / Črna kronika / Policijska kronika: Pestro policijsko dogajanje minulega tedna

Policijska kronika: Pestro policijsko dogajanje minulega tedna

Minuli teden je bilo na Kamniškem, vsaj kak dan, zagotovo več policistov, kot zlikovcev, razen odmevnih racij ter prijetja članov kamniške hudodelske združbe, ki se je bavila s proizvodnjo in prometom drog, o čemer smo že poročali, pa so imeli kamniški policisti tudi precej drugega, bolj “običajnega” policijskega dela.

Kronika PP Kamnik (do 27. 1. do 1. 2. 2020)

 POSKUS VLOMA V SKLADIŠČE
27.01.2020 – Neznani storilec je na skladišču podjetja v industrijski coni Žeje razbil okensko steklo in prišel v notranjost objekta, iz katerega ni pa ničesar odtujil. Sledi zbiranje obvestil in kazenska ovadba na pristojno tožilstvo.

PROMETNA NESREČA V KAMNIKU
27.01.2020 – V Kamniku je prišlo do prometne nesreče z manjšo materialno škodo, v kateri sta udeleženca izpolnjevala vse pogoje za vožnjo v cestnem prometu, zato je bilo na kraju je bilo izdano zgolj obvestilo o odstopu od ogleda prometne nesreče.

TATVINA DENARJA V KARITASU
28.01.2020 – Neznani storilec je v objektu Karitasa na območju Domžal izkoristil nepazljivost oškodovanca, pri čemer je iz torbice, ki je bila v omari, odtujil denarnico z denarjem.  Sledi zbiranje obvestil in kazenska ovadba na pristojno tožilstvo.

PONAREJEN BANKOVEC
28.01.2020 – Policiste so zaposleni v Novi Ljubljanski banki obvestili o ponarejenem bankovcu za 20 evrov, s katerim je občan opravil polog preko bankomata, katerega pa je le-ta izločil. Po opravljeni analizi sledi zbiranje obvestil in kazenska ovadba na pristojno državno tožilstvo.

V SUHADOLAH JE UGRIZNIL SOSEDA
28.01.2020 –
Po naselju Suhadole je nezavarovano tekal pes, ki je na dvorišču druge stanovanjske hiše ugriznil in napadel drugega psa in ga poškodoval. Sledi zbiranje obvestil in sledi plačilni nalog po Zakonu o zaščiti živali.

POŠKODOVANJE VOZILA
29.01.2020 – V centru Kamnika  je neznani storilec poškodoval vozilo, ki ga jez ostrim predmetom poškodoval po pokrovu motorja ter obeh prednjih blatnikih. Sledi zbiranje obvestil in kazenska ovadba na pristojno državno tožilstvo.

PROMETNA NESREČA V ŽEJAH
29.01.2020 –
V naselju Žeje se je zgodila prometna nesreča z manjšo materialno škodo, v kateri sta udeleženca izpolnjevala vse pogoje za vožnjo v cestnem prometu. Na kraju je bilo izdano obvestilo o odstopu od ogleda prometne nesreče.

NAJDEN DENAR NA BANKOMATU NA BAKOVNIKU
29.01.2020 – Občanka iz Kamnika je na bankomatu Nove Ljubljanske banke na Bakovniku našla denar. Napisan je bil zapisnik o najdenih stvareh, občan/ka, ki je pozabil denar, pa se lahko zglasi na policijski postaji in denar prevzame.

PROMETNA NESREČA S POBEGOM NA KRIŽU
30.01.2020 – Na Križu je prišlo do prometne nesreče s pobegom, kjer je neznani voznik z vozilom znamke Renault, karavan starejše izvedbe, srebrne barve, zaradi umikanja parkiranega vozila (vožnje mimo) oplazil vozilo udeleženca in s kraja odpeljal ne da bi oškodovancu nudil svoje podatke. Sledi zbiranje obvestil in v primeru izsleditve voznika sledi plačilni nalog po zakonu v cestnem prometu.

POŠKODOVANJE BRISALCA
30.01.2020 – Neznanec je na parkirišču pri zdravstvenemu domu Kamnik na parkiranem vozilu s fizično silo poškodoval zadnji brisalec osebnega vozila in tako oškodoval lastnico. Sledi zbiranje obvestil in kazenska ovadba na pristojno državno tožilstvo.

TATVINA VOZILA V KAMNIKU
31.01.2019 – V Kamniku je bil iz parkirišča odtujen osebni avtomobil znamke Renault Megan,  letnik 2016 črne barve, ki ga je neznani storilec odtujil preko noči. Sledi zbiranje obvestil in kazenska ovadba na pristojno državno tožilstvo.

PONAREJEN BANKOVEC
31.01.2019 – Policisti so bili iz Delavske hranilnice obveščeni o ponarejenem bankovcu za 20 evrov, s katerim je plačevala neznana stranka v lokalu Orhideja. Po opravljeni analizi sledi zbiranje obvestil in kazenska ovadba na pristojno državno tožilstvo.

TATVINA CIGARET
31.01.2019 – V eni izmed trgovin v Kamniku je neznanec pristopil do blagajne, odprl predal in iz njega odtujil cigarete, s čemer je podjetje oškodoval za okoli 20 eurov. Sledi zbiranje obvestil in kazenska ovadba na pristojno tožilstvo.

PREPOVED PRIBLIŽEVANJA ZA NASILNEGA PARTNERJA
01.02.2020  – Policisti so bili obveščeni o nasilju v družini, do katerega je prišlo na območju Kamnika, kjer se je kršitelj v družinski skupnosti do svoje izven zakonske partnerice vedel nasilno, z njo grdo ravnal, nad njo vpil, jo žalil, v preteklosti pa z njo tudi večkrat fizično obračunal. Osumljencu so policist odredili prepoved približevanja. Sledi še zbiranje obvestil in kazenska ovadba na pristojno državno tožilstvo.

 

Portal Kamnik.info za svoje delovanje uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti strani. S klikom na »Sprejmi piškotke« dovoljujete uporabo vseh piškotkov. Piškotke za posamezne namene lahko izberete in urejate s klikom na »Nastavitve«.

Close Popup
Privacy Settings saved!
Nastavitev piškotkov

Spletno mesto uporablja piškotke za izboljšanje vaše izkušnje med krmarjenjem po spletnem mestu. Od tega so piškotki, ki so razvrščeni glede na namen, shranjeni v vašem brskalniku, saj pripomorejo k boljšemu delovanju osnovnih funkcionalnosti spletnega mesta. Uporabljamo tudi piškotke tretjih oseb oz. zunanjih partnerjev, kot so denimo Google ter družabnih omrežji, kot je Facebook. Ti piškotki nam pomagajo pri vodenju statistike obiska in oglaševanja. Omenjeni piškotki bodo shranjeni v vašem brskalniku samo z vašim soglasjem. Piškotke lahko tudi onemogočite, kar pa lahko vpliva na delovanje oz. izgled same strani.

Piškotki, ki so nujno potrebni za pravilno delovanje spletne strani. Teh piškotkov ni mogoče zavrniti.

Nujni piškotki
Za nemoteno delovanje portala uporabljamo sledeče nujne piškotke:
  • wordpress_test_cookie
  • wordpress_logged_in_
  • wordpress_sec

Save
Shrani nastavitve