Naslovnica / Črna kronika / Policijska kronika: Petardarji, nasilneži in prometni begunci
Simbolična fotografija.

Policijska kronika: Petardarji, nasilneži in prometni begunci

Policisti so med prazniki trem osebam zaplenili petarde, iščejo pa tudi več različnih cestnih beguncev, da drugih zlikovcev in tolovajev sploh ne omenjamo.

Kronika PP Kamnik (od 26. 12. 2022 do 1. 1. 2023)

PROMETNA NESREČA S POBEGOM V KAMNIKU
26. 12. 2022 – Na Livarski ulici v Kamniku so policisti obravnavali prometno nesrečo s pobegom, ki jo je, z nepravilnim premikom vozila, povzročil neznani voznik neznanega vozila. Le-ta je namreč trčil v parkiran osebni avto, nato pa jo popihal s kraja nezgode. Policisti cestno begunsko nerodo še iščejo.

NAPAD S KOVINSKO PALICO
26. 12. 2022 – Policisti so obravnavali kaznivo dejanje napada z nevarnim predmetom, ki ga je, zaenkrat še neznana oseba, povzročila s tem, ko je v lokalu z zložljivo kovinsko palico napadla enega izmed gostov. Napadalec je po napadu pobegnil s kraja dogodka, policisti pa ga bodo poskušali izslediti in kazensko ovaditi.

POVOŽENJE DIVJADI
26. 12. 2022 – Občan je policiste obvestil, da je na cesti iz Most proti Podgorju trčil v divjad ter poškodoval vozilo. Ker je voznik je izpolnjeval vse pogoje  za  vožnjo v cestnem prometu, mu je bilo izdano zgolj obvestilo o odstopu od ogleda prometne nesreče, policisti pa so o dogodku obvestili tudi pristojno lovsko družino.

VLOM V TRGOVSKI CENTER SUPERNOVA V KAMNIKU
27. 12. 2022 – Policisti so obravnavali vlom v trgovski center Supernova Kamnik, v katerega je vlomilec, s pomočjo orodja na vzvod, vlomil skozi glavna drsna vrata, nato pa vlomil še v tehnično trgovino, frizerski salon in cvetličarno. Vlomilca policisti še iščejo.

TATVINA KOLESA NA KLAVČIČEVI
27. 12. 2022 – Na Klavčičevi ulici so policisti obravnavali  tatvino  kolesa  znamke Kilimanjaro,  tip  S-MTB M TEC 29 GENT, zelene barve, vel. 21, ser. št. HRV 120L1088L.  Po  vseh  zbranih  obvestilih  bo  zoper storilca podana kazenska  ovadba na pristojno državno tožilstvo.

PONAREJEN DENAR
27. 12. 2022 – Policisti so v poslovalnici NLB Duplica prevzeli domnevno ponarejen bankovec, ki so ga poslali na ekspertizo. Za kakšen bankovec je šlo, policisti ne poročajo.

PROMETNA NESREČA
27. 12. 2022 – Policisti  so v Kamniku obravnavali prometno  nesrečo  z  manjšo  materialno  škodo,  v kateri sta udeležena  izpolnjevala vse pogoje za vožnjo v cestnem prometu. Na kraju jima je bilo izdano obvestilo o odstopu od ogleda prometne nesreče.

ZASEG TELESKOPSKE PALICE
27. 12. 2022 – Na kamniškem Glavnem trgu so imeli policisti v postopku osebo, ki so ji zasegli teleskopsko palico, ki sodi med nevarne predmete. Zoper »praznično oboroženega« kršitelja bo, po opravljeni ekspertizi, uveden posopek o prekršku. Če gre morda za kršitelja in palico, ki sta bila dan pred tem vpletena v napad na gosta v gostinskem  lokalu, pa policisti (zaenkrat) še ne poročajo.

SPOR OČETA IN SINA
27. 12. 2022 – Policisti so posredovali v Šmartnem v Tuhinju, kjer je prišlo do spora med očetom in sinom, zaradi kršitve javnega reda in miru, pa so kršitelju napisali plačilni nalog.

POŠKODOVANJE VOZILA
28. 12. 2022 – Policisti so v Kamniku obravnavali poškodovanje vozila na parkirnem prostoru. Sledi zbiranje obvestil in kazenska ovadba na pristojno tožilstvo.

PROMETNA NESREČA S POBEGOM V KAMNIKU
28. 12. 2022 – Policisti  so  v  Kamniku, na  parkirnem  prostoru  trgovine  Lidl, obravnavali  prometno nesrečo s pobegom. Le-to je povzročil pobegli voznik neznanega vozila, ki je trčil v parkirano vozilo ter jo popihal novemu letu naproti.

PROMETNA NESREČA S POBEGOM V TERMAH SNOVIK
28. 12. 2022 – Na parkirnem prostoru Term Snovik so policisti obravnavali še eno prometno nesrečo s  pobegom , tudi v tem primeru pa je neznani voznik, ki je trčil v parkirano vozilo, pobegnil s prizorišča, ne da bi oškodovanemu lastniku vozila pustil svoje podatke.

TATVINA BAJONETA
28. 12. 2022 – Policisti  so  v  Kamniku  obravnavali  tatvino  bajoneta.  Kje in kako je bil bajonet, ki najbrž ne sodi ravno med kuhinjski pribor, ukraden, policisti sicer ne poročajo, pravijo pa, da bodo poskušali tatu izslediti in ovaditi.

ZASEG PREPOVEDANE SNOVI
28. 12. 2022 – Policisti  so  imeli v večernem času na Kolodvorski ulici v postopku osebo, ki so ji zasegli samozapiralno  vrečko z  neznano, zeleno in posušeno snovjo, rastlinskega izvora. Kakšen »čajček« je imel pri sebi obravnavani zeliščar bo pokazala analiza.

PROMETNA NESREČA NA TOMŠIČEVI
29. 12. 2022 – Policisti  so na Tomšičevi ulici  obravnavali  prometno nesrečo z manjšo materialno  škodo. Ker sta udeležena izpolnjevala vse pogoje za vožnjo v  cestnem  prometu, jima je bilo izdano obvestilo o odstopu od ogleda prometne nesreče.

VLOM V OSEBNI AVTMOBIL
29. 12. 2022 – V IC Žeje so policisti obravnavali vlom v osebno vozilo, v katerega je skozi voznikova vrata vlomil neznani storilec, nato pa iz notranjosti odtujil denar. Policisti bodo vlomilca poskušali izslediti ter ga predati roki pravice.

ZASEG PIROTEHNIČNIH SREDSTEV
29. 12. 2022 – Policisti  so imeli v večernem času na Kajuhovi ulici v postopku tri osebe, ki so jim zasegli pirotehnična sredstva oz. petarde. Obravnavani petardarji so bili očitno kar dobro založeni, saj so jim policisti skupaj zasegli več kot 170 petard (91+79+3 kose). Po analizi bo zoper omenjene kršitelje, uveden postopek o prekršku.

PROMETNA NESREČA
30. 12. 2022 – Policisti  so  V  Zgornjem  Tuhinju  obravnavali  prometno nesrečo z manjšo materialno  škodo, v kateri sta udeležena izpolnjevala vse pogoje za vožnjo v  cestnem  prometu.  Na kraju je bilo izdano obvestilo o odstopu od ogleda prometne nesreče.

PROMETNA NESREČA S POBEGOM V KAMNIKU
30. 12. 2022 – Policisti so,  na parkirnem  prostoru na Ljubljanski  cesti  v  Kamniku obravnavali  še eno prometno nesrečo s pobegom, pri kateri je »neznani junak« trčil v parkirano vozilo in pobegnil.

VLOM V DVA OSEBNA AVTMOBILA V VOLČJEM POTOKU
30. 12. 2022 – V Volčjem Potoku so policisti obravnavali  dva  vloma v osebni vozili, v kateri je, z razbijanjem stekel na voznikovih vratih, vlomil neznani storilec. Iz vozil je odtujil torbici z vsebino, policisti pa ga še iščejo.

PROMETNA NESREČA NA MAISTROVI
30. 12. 2022 – Policisti  so  v  Kamniku na Maistrovi ulici obravnavali prometno nesrečo z manjšo  materialno škodo, v kateri sta udeležena izpolnjevala vse pogoje za vožnjo  v  cestnem  prometu. Na kraju je bilo izdano obvestilo o odstopu od ogleda prometne nesreče.

NASILJE V DRUŽINI IN PREPOVED PRIBLIŽEVANJA
31. 12. 2022 – Policisti  so  bili obveščeni o nasilju v družini, kjer je nasilni kršitelj v družinski skupnosti do svoje partnerke izvajal fizično in psihično nasilje. Osumljencu je bila odrejena prepoved približevanja do oškodovancev, s svojim ravnanjem pa si je prislužil tudi kazensko ovadbo na pristojnem sodišču.

GOREČI SMETNJAK
31. 12. 2022 – Policisti  so obravnavali kaznivo dejanje poškodovanja tuje stvari, ki ga je, s požigom smetnjaka na Šolski ulici, zakrivila neznana oseba.

POVOZIL JE DIVJAD
1. 1. 2023 – Občan je policiste obvestil, da je pri vožnji iz Palovč proti Kamniku trčil v divjad in poškodoval vozilo. Ker je voznik izpolnjeval vse  pogoje  za  vožnjo  v  cestnem  prometu, mu je bilo izdano obvestilo o odstopu  od  ogleda prometne nesreče, o dogodku pa so bili obveščeni tudi lovci.

 

Portal Kamnik.info za svoje delovanje uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti strani. S klikom na »Sprejmi piškotke« dovoljujete uporabo vseh piškotkov. Piškotke za posamezne namene lahko izberete in urejate s klikom na »Nastavitve«.

Close Popup
Privacy Settings saved!
Nastavitev piškotkov

Spletno mesto uporablja piškotke za izboljšanje vaše izkušnje med krmarjenjem po spletnem mestu. Od tega so piškotki, ki so razvrščeni glede na namen, shranjeni v vašem brskalniku, saj pripomorejo k boljšemu delovanju osnovnih funkcionalnosti spletnega mesta. Uporabljamo tudi piškotke tretjih oseb oz. zunanjih partnerjev, kot so denimo Google ter družabnih omrežji, kot je Facebook. Ti piškotki nam pomagajo pri vodenju statistike obiska in oglaševanja. Omenjeni piškotki bodo shranjeni v vašem brskalniku samo z vašim soglasjem. Piškotke lahko tudi onemogočite, kar pa lahko vpliva na delovanje oz. izgled same strani.

Piškotki, ki so nujno potrebni za pravilno delovanje spletne strani. Teh piškotkov ni mogoče zavrniti.

Nujni piškotki
Za nemoteno delovanje portala uporabljamo sledeče nujne piškotke:
  • wordpress_test_cookie
  • wordpress_logged_in_
  • wordpress_sec

Save
Shrani nastavitve