Naslovnica / Črna kronika / Policisti pobeglega voznika Audija, ki je včeraj zbil otroka, še vedno iščejo

Policisti pobeglega voznika Audija, ki je včeraj zbil otroka, še vedno iščejo

Brezsrčnega voznika Audija A6 karavan, grafitno sive barve, ki je včeraj zvečer med divjanjem in nepravilnim prehitevanjem v Volčjem Potoku zbil 12-letnega kolesarja ter, ne da bi ustavil in otroku nudil pomoč, brezbrižno odpeljal naprej, policisti zaenkrat še niso izsledili, zato intenzivno nadaljujejo z njegovim iskanjem.

Kljub obsežnemu včerajšnjemu iskanju pobeglega voznika, v katerega je bil vključen tudi policijski helikopter, policistom zaenkrat pobeglega voznika, ki je z Audijem A6 karavan, grafitno oz. temno sive barve, modelnega leta med 1999 in 2004, še ni uspelo izslediti, zato policisti z njegovim iskanjem, po navedbah predstavnice za stike z javnostmi Policijske uprave Ljubljana, intenzivno nadaljujejo tudi danes.

Glede na to, da voznik pri trčenju izgubil tudi stransko ogledalo, za seboj pa pustil tudi druge sledi, je bržkone njegova uspešna izsleditev zgolj vprašanje časa, v kolikor pa morda voznik premore vsaj kanec vesti in čuta za odgovornost, pa je najbrž že skrajni čas, da se policistom nemudoma javi kar sam.

K sreči je mladoletni kolesar, ki ga je po trčenju odbilo v travo, v sinočnji nesreči utrpel zgolj lažje telesne poškodbe, tako da bo kmalu okreval, kaj lahko pa bi se vse skupaj končalo tudi tragično.

Kot že rečeno, policisti iščejo voznika znamke Audi A6, grafitno sive barve, karavan izvedbe, modelno leto izvedbe med 1999 do 2004, upamo pa, da se bo pobegli voznik, tudi ob pomoči občank in občanov, čim prej srečal z roko pravice ter za svojo nevarno vožnjo ter nerazumljivo brezobzirnost tudi odgovarjal.

Zato še enkrat ponavljamo poziv vsem, ki bi imeli kakršne koli koristne informacije o nesreči ali zaenkrat še neznanem vozniku oz. vozilu, naj le to brez odlašanja in takoj sporočijo na telefonsko številko 113 ali na Postajo prometne policije Ljubljana na številko 01/583-88-20 oz. naj pokličejo na anonimni telefon 080 1200.