Naslovnica / Črna kronika / Policisti v Godiču prijeli moškega

Policisti v Godiču prijeli moškega

Včeraj zvečer je več polno opremljenih policistov, ki so bili oblečeni tudi v neprebojne jopiče, na domu Godiču prijelo moškega srednjih let.

Med prebivalci Godiča je včeraj zvečer nemalo pozornosti vzbudila intervencija večjega števila polno opremljenih policistov, ki so pri eni izmed tamkajšnjih stanovanjskih hiš v hitri akciji prijeli in s seboj odpeljali moškega srednjih let.

Intervencija policistov je med tamkajšnjim občani povzročila ugibanja, ali je policijsko posredovanje morda povezano s popoldanskim ropom zlatarne v Kamniku, vendar so nam s Policijske uprave Ljubljana sporočili, da dogodka medsebojno nista povezana.

Kot je v sporočilu zapisala Maja Ciperle Adlešič, predstavnica za stike z javnostmi Policijske uprave Ljubljana, so bili policisti včeraj nekaj po 19. uri obveščeni o sumu kaznivega dejanja Nasilje v družini.

Zaradi groženj je bilo na kraj poslanih več policistov, ki so opravili prijetje osebe, sodeč po opremljenosti in številu policistov, ki so posredovali in opravili prijetje, pa so morale biti grožnje najbrž kar precej resne.

Prijeta oseba, šlo naj bi šlo za moškega srednjih let, se policistom pri prijetju ni upirala, trenutno pa še poteka zbiranje obvestil glede okoliščin dogodka. Kot smo že omenili, pa po navedbah PU Ljubljana, samo prijetje ni v povezavi z včerajšnjim ropom zlatarne v Kamniku.