Naslovnica / NOVICE / Pomlad v zavodu KKS Kamnik: Prodaja naprav in akcija Pomlad v dvoje

Pomlad v zavodu KKS Kamnik: Prodaja naprav in akcija Pomlad v dvoje

V Zavodu KKS Kamnik so tudi v mesecu aprilu 2017 pripravili kar nekaj novosti, med katerimi so zagotovo možnost nakupa različnih elektronskih naprav, do televizorjev, do prenosnih in tabličnih računalnikov, kmalu pa bodo na voljo tudi mobilni telefoni, saj napovedujejo skorajšno vključitev storitev mobilne telefonije v svojo redno ponudbo.

PRODAJA NAPRAV

V svojo ponudbo so za svoje naročnike dodali prodajo različnih naprav. Zaenkrat v njihovi ponudbi lahko najdete različne modele televizorjev, prenosnih računalnikov in tabličnih računalnikov. Bodo pa v kratkem ponudbo dopolnili tudi z različnimi modeli mobilnih telefonov. Naročniki imajo možnost napravo plačati takoj ali pa se lahko odločijo za nakup na 24 obrokov s podpisom pogodbe o obročnem odplačevanju in ob vezavi naročniškega razmerja za enako obdobje. Aktualno ponudbo naprav si lahko ogledate na spletni strani www.kks-kamnik.si in v pisarni Zavoda.

Akcija POMLAD V DVOJE

V obdobju od 1.4.2017 do 30.4.2017 poteka spomladanska akcija »POMLAD V DVOJE«. V njej lahko sodelujejo vsi obstoječi naročniki tako, da sklenitev naročniškega razmerja z Zavodom KKS Kamnik svetujejo oz. priporočijo prijatelju. V primeru, da prijatelj sklene naročniško razmerje z Zavodom KKS Kamnik v času trajanja akcije s časovno vezavo 12 mesecev, oba (tako obstoječi kot novi naročnik) pridobita 50% popusta na storitve za tri mesece. Splošni pogoji akcije so objavljeni na spletni strani www.kks-kamnik.si in v pisarni Zavoda.

 

V Zavodu KKS Kamnik v kratkem napovedujejo tudi vključitev mobilne telefonije v svojo ponudbo ter začetek posodobitve sistema z optičnimi kabli in tehnologijo GPON.