Naslovnica / NOVICE / Potrjena okužba pri enem izmed zaposlenih v Zdravstvenem domu Kamnik

Potrjena okužba pri enem izmed zaposlenih v Zdravstvenem domu Kamnik

Zdravstveni dom Kamnik je pravkar posredoval pomembno, obenem pa tudi zaskrbljujoče obvestilo, da je bila danes pri enem izmed zaposlenih v Zdravstvenem domu Kamnik potrjena okužba z novim koronavirusom. V Zdravstvenem domu Kamnik obenem pa pozivajo občane, ki so med 11. in 13. marcem obiskali prostore zdravstvenega doma, naj bodo pozorni na kakršne koli znake okužbe.

Pomembno obvestilo

V Zdravstvenem domu dr. Julija Polca Kamnik je bila potrjena okužba pri enemu od zaposlenih delavcev. Delavec je zbolel v nedeljo, 15. marca 2020, in ker je zbolel za vikend doma, že pred znaki bolezni ni več vstopal v prostore Zdravstvenega doma dr. Julija Polca Kamnik. O izvidu brisa smo bili obveščeni danes, v torek, 17. marca 2020. Vsi njegovi tesni stiki v Zdravstvenem domu dr. Julija Polca Kamnik so bili poslani v samoizolacijo.

Zdravstveni dom je nemudoma obvestil Ministrstvo za zdravje, obveščeni so bili tudi zaposleni. V Zdravstvenem domu dr. Julija Polca so bili izvedeni vsi ukrepi za preprečitev in širjenje morebitne okužbe.

Vljudno prosimo vse paciente, ki so med 12. in 13. marcem obiskali Zdravstveni dom dr. Julija Polca Kamnik, da so pozorni na kakršne koli znake okužbe s COVID-19 (visoka temperatura, kašelj in težko dihanje).

V primeru suma na okužbo COVID-19 prosimo pokličite našo telefonsko številko 051/642 922.

Zdravstveni dom Kamnik