Naslovnica / Napovedi in obvestila / Poziv k oddaji pobud ob obnovi gozdnogospodarskega načrta za GE Kamniška Bistrica 2019–2028

Poziv k oddaji pobud ob obnovi gozdnogospodarskega načrta za GE Kamniška Bistrica 2019–2028

Zavod za gozdove Slovenije, Območna enota Ljubljana, vabi lastnike gozdov in zainteresirano javnost k dajanju pobud pred pričetkom obnove gozdnogospodarskega načrta gozdnogospodarske enote KAMNIŠKA BISTRICA za ureditveno obdobje 2019–2028.

Gozdnogospodarska enota Kamniška Bistrica zajema severni del občine Kamnik. Natančna lega gozdnogospodarske enote Kamniška Bistrica je prikazana v sedanjem gozdnogospodarskem načrtu za obdobje veljavnosti 2019 – 2028.

Pri pripravi pobud lahko uporabite obrazec, ki se nahaja na spletni strani Zavoda za gozdove Slovenije http://www.zgs.gov.si.

Pobude pošljite do 31. maja 2018 po elektronski pošti na naslov: andrej.jeklar@zqs.si ali po pošti na naslov Zavod za gozdove Slovenije, Območna enota Ljubljana, Tržaška cesta 2, 1000 Ljubljana oziroma na naslov Zavod za gozdove Slovenije, Krajevna enota Kamnik, Tunjiška cesta 21, 1240 Kamnik.

Sedanji gozdnogospodarski načrt gozdnogospodarske enote Kamniška Bistrica (2009 – 2018) si lahko ogledate na spletnem pregledovalniku Zavoda za gozdove Slovenije http://prostor.zgs.gov.si/pregledovalnik/, na sedežu Zavoda za gozdove Slovenjo, Območna enota Ljubljana Tržaška cesta 2, Ljubljana ali na sedežu Krajevne enote Kamnik, Tunjiška cesta 21, Kamnik, kjer lahko pridobite tudi dodatne informacije v zvezi z obnovo načrta.

Z vašimi pobudami boste pomembno prispevali h kakovosti načrtovanja gospodarjenja z gozdovi na področju gozdnogospodarske enote Kamniška Bistrica v naslednjem desetletju.

Zavod za gozdove Slovenije,
Območna enota Ljubljana in Krajevna enota Kamnik

Portal Kamnik.info za svoje delovanje uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti strani. S klikom na »Sprejmi piškotke« dovoljujete uporabo vseh piškotkov. Piškotke za posamezne namene lahko izberete in urejate s klikom na »Nastavitve«.

Close Popup
Privacy Settings saved!
Nastavitev piškotkov

Spletno mesto uporablja piškotke za izboljšanje vaše izkušnje med krmarjenjem po spletnem mestu. Od tega so piškotki, ki so razvrščeni glede na namen, shranjeni v vašem brskalniku, saj pripomorejo k boljšemu delovanju osnovnih funkcionalnosti spletnega mesta. Uporabljamo tudi piškotke tretjih oseb oz. zunanjih partnerjev, kot so denimo Google ter družabnih omrežji, kot je Facebook. Ti piškotki nam pomagajo pri vodenju statistike obiska in oglaševanja. Omenjeni piškotki bodo shranjeni v vašem brskalniku samo z vašim soglasjem. Piškotke lahko tudi onemogočite, kar pa lahko vpliva na delovanje oz. izgled same strani.

Piškotki, ki so nujno potrebni za pravilno delovanje spletne strani. Teh piškotkov ni mogoče zavrniti.

Nujni piškotki
Za nemoteno delovanje portala uporabljamo sledeče nujne piškotke:
  • wordpress_test_cookie
  • wordpress_logged_in_
  • wordpress_sec

Save
Shrani nastavitve