Naslovnica / NOVICE / Poziv k podpisu pogodbe za novosprejete otroke v vrtec in nov centralni čakalni seznam

Poziv k podpisu pogodbe za novosprejete otroke v vrtec in nov centralni čakalni seznam

Vrtec Antona Medveda obvešča starše otrok, ki so bili sprejeti v vrtec, da bodo v prihodnjem tednu prejeli poziv k podpisu pogodbe. Podpis pogodb o določitvi medsebojnih pravic in obveznosti staršev in vrtca bo predvidoma v torek, 26. 5. in sredo, 27. 5. 2015.

V vrtcu so v letošnjem letu, za 241 razpisanih prostih mest, v času od 2. do 13. marca, prejeli 333 vlog, med katerimi so bile 4 takšne, v katerih so starši priložili dokazila, ki so zahtevala posebno, prednostno obravnavo otrok, tri vloge so bile kasneje umaknjene, tako da je komisija obravnavala 330 vlog, 8. vlog pa je bilo vloženo po roku predvidenem z javnim razpisom.

Komisija je v vrtec sprejela 222 otrok ter oblikovala čakalni seznam na katerem se trenutno nahaja 108 otrok, zaradi izključnih izbir enote vrtca v katerega so želeli starši vpisati svoje otroke, pa je 19 mest zaenkrat ostalo še prostih. Komisija v letošnjem letu ni prejela nobenega ugovora staršev, ampak je prejela zgolj tri prošnje za premestitev.

Po končanem postopku sprejema otrok v vseh vrtcih prve izbire, so se čakalni seznami otrok posameznih vrtcev združili v centralni čakalni seznam za šolsko leto 2015/2016 in s tem je čakalni seznam vrtca prenehal veljati. Nadaljnji sprejem otrok na nova prosta mesta bo potekal po prednostnem vrstnem redu s centralnega čakalnega seznama, kot določa Pravilnik o sprejemu otrok v vrtec.

Centralni čakalni seznam za naknadni sprejem otrok v vrtce za šolsko leto 2015/2016 si lahko ogledate s klikom na povezavo.

Centralni čakalni seznam 2015/2016

Portal Kamnik.info za svoje delovanje uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti strani. S klikom na »Sprejmi piškotke« dovoljujete uporabo vseh piškotkov. Piškotke za posamezne namene lahko izberete in urejate s klikom na »Nastavitve«.

Close Popup
Privacy Settings saved!
Nastavitev piškotkov

Spletno mesto uporablja piškotke za izboljšanje vaše izkušnje med krmarjenjem po spletnem mestu. Od tega so piškotki, ki so razvrščeni glede na namen, shranjeni v vašem brskalniku, saj pripomorejo k boljšemu delovanju osnovnih funkcionalnosti spletnega mesta. Uporabljamo tudi piškotke tretjih oseb oz. zunanjih partnerjev, kot so denimo Google ter družabnih omrežji, kot je Facebook. Ti piškotki nam pomagajo pri vodenju statistike obiska in oglaševanja. Omenjeni piškotki bodo shranjeni v vašem brskalniku samo z vašim soglasjem. Piškotke lahko tudi onemogočite, kar pa lahko vpliva na delovanje oz. izgled same strani.

Piškotki, ki so nujno potrebni za pravilno delovanje spletne strani. Teh piškotkov ni mogoče zavrniti.

Nujni piškotki
Za nemoteno delovanje portala uporabljamo sledeče nujne piškotke:
  • wordpress_test_cookie
  • wordpress_logged_in_
  • wordpress_sec

Save
Shrani nastavitve