Naslovnica / Črna kronika / Poziv pričam prometne nesreče na Viru

Poziv pričam prometne nesreče na Viru

Zaradi razjasnitev okoliščin prometne nesreče na Viru, v kateri je bila poškodovana kolesarka, policisti naprošajo vse, ki bi karkoli vedeli o omenjenem dogodku, da jih o tem obvestijo.

Kolo ponesrečene kolesarke. Foto: Policija

Danes, 3. 8. 2022, okoli 18.30 so bili domžalski policisti obveščeni o prometni nesreči na Šaranovičevi cesti na Viru. Doslej je bilo ugotovljeno, da je ob tej uri kolesarka (z rumenim kolesom) vozila na relaciji med tovarno Tosama in gostinskim lokalom na Šaranovičevi cesti 19 na Viru.

Na navedenem odseku ceste je padla, potem pa jo je neznana starejša ženska spremila do bližnjega lokala od koder so poklicali pomoč, saj je kolesarka poškodovana in se dogodka ne spominja. Starejša ženska, ki je poškodovani pomagala je s kraja odšla pred prihodom policije.

Ker okoliščine nesreče niso znane, prosimo žensko, ki je kolesarki pomagala, ter vse ostale morebitne očividce, da pomagajo pri razjasnitvi okoliščin. Vse, ki bi karkoli vedeli o nesreči naprošamo, da pokličejo na telefonski številki 113 ali (01) 724 65 80 oziroma se zglasijo na Policijski postaji Domžale, Ljubljanska cesta 96, Domžale.

Policijska uprava Ljubljana