Naslovnica / NOVICE / Privlačna modna ponudba kamniškega mestnega središča

Privlačna modna ponudba kamniškega mestnega središča

Modna revija, ki so jo v »Pravljičnem šotoru« pod Malim gradom pripravile tri kamniške modne trgovine: Lady M, Pletenine Špenko in Boutikue MIFOR, je na prijeten in zanimiv način poživila predpraznično dogajanje v središču mesta, hkrati pa podala vpogled v raznolikost modne ponudbe trgovin, ki se nahajajo v samem mestnem središču Kamnika.

Po modni pisti nabito polnega pravljičnega šotora so se manekenke najprej sprehodile v oblačilih, ki vam jih ponuja modna prodajalna LADY M.

Lady M

Podjetnica Maja Aleksovska – Lesjak je trgovino z oblačili Lady M odprla letošnjega aprila, gre pa za trgovino z oblačili za ženske. Če morda še ne veste, se trgovina Lady M nahaja v starem mestnem jedru Kamnika, na Glavnem trgu 26, poleg pošte.

V trgovini Lady M je možno kupiti ženska oblačila za vse generacije in vse priložnosti, kakor tudi modne torbice in modne dodatke. Vsak kos oblačila v isti velikosti je različne barve oziroma kroja, večina oblačil pa je le v enem primerku.

Po dostopnih cenah, ki so primerne za vsak žep, lahko Izbirate med oblačili italijanske in domače slovenske proizvodnje.

 

V ponudbi so oblačila velikosti od XS do 4XL, kot pravijo v Lady M, pa se trudijo, da bi svojim strankam zagotovili in ponudili čim več izdelkov, ki so narejeni narejeni iz koži prijaznih in naravnih materialov, predvsem bombaža.

Ženske, ki želijo biti oblečene drugače od ostalih, bodo v trgovini vedno našle nekaj primernega zase in za svojo dušo, pri nakupu pa vam bo rada svetovala in pomagala prijazna lastnica podjetja Maja, ki pravi, da so v trgovini  Lady M so kupci kralji/ce.

Ponudbo modne trgovine z modnimi oblačili in modnimi dodatki Lady M lahko spremljate na FB profilu Lady M, vsa oblačila, ki so bila prikazana na modni reviji, je v trgovini Lady M moč kupiti s 15 % popustom.

 

V nadaljevanju modne revije, se je manekenkam na modni pisti pridružil tudi maneken, saj je na vrsto prišla predstavitev modelov Pletenin Špenko, ki svojo zgodbo uspešno pletejo že več kot 45 let, obenem pa gre prav njim zasluga, da imamo, običajno ob njihovih okroglih obletnicah, kako modno revijo v Kamniku.

Pletenine Špenko

Pletenine Špenko so že 45 let v koraku z modo. V štirih desetletjih in pol delovanja, so v svoje modne modele in kolekcije vložili nemalo razmišljanja in dela, in sicer z željo ter namenom, da bi kar najbolj ustregli svojim kupcem pletenin.

V njihovi, skorajda polstoletni tradiciji izdelovanja pletenin, jim je skupaj s kupci uspelo prebroditi težke in vesele trenutke, kvaliteto izdelkov, ki prihajajo iz Pletenin Špenko, pa so njihovi kupci kaj hitro prepoznali in dobro sprejeli.

Pletenine Špenko so se od skromnih začetkov pred petinštiridesetimi leti, razvile v prepoznavno družinsko podjetje, ki se lahko s ponosom ponaša z znano blagovno znamko in tudi številnimi priznanji, kot je denimo znak SQ Slovenska kakovost, zlatim priznanjem Gorenjske obrti ter priznanjem za inovativni izdelek Industrijskega razvojnega centra.

Pri izdelovanju njihovih kakovostnih pletenin za ženske, moške ter otroke, uporabljajo najnovejšo tehnologijo ter najkakovostnejše materiale, ki povečini prihajajo iz uvoza, predvsem iz Italije in Nemčije.

 

Seveda pa je pri njihovem delu še vedno potrebnega tudi ogromno ročnega dela, inovativnosti in domišljije, ki jo premorejo neutrudne roke njihovih zaposlenih.

Izdelke Pletenin Špenko odlikuje barvna pestrost in raznolikost modelov, seveda pa izdelujejo tudi klasične modele in modele za najbolj zahtevne kupce.

 

Modeli se med seboj kombinirajo, njihova raznolikost in vsestranskost pa pri kombiniranju prepušča prosto pot domišljiji oziroma kot radi poudarijo tudi sami: »Polnost okusa pri izbiri materialov, tehten premislek, natančna izdelava in modnost za prihodnost, to so Pletenine Špenko.«

Vse kreacije so plod dela in domišljije Jane Špenko Kočar, seveda ob neutrudni pomoči in nasvetih ustanoviteljice podjetja Cirile Špenko.

Izdelke Pletenin Špenko si lahko ogledate tudi na Facebooku in spletni strani www.pleteninespenko.si, kjer najdete tudi spletno trgovino in seznam njihovih poslovalnic, v vseh pa vam v teh dneh nudijo tudi praznični popust.

V kreacijah Pletenin Špenko se prepletajo preteklost, sedanjost in prihodnost in kot pravi Jana Špenko Kočar: »Če vidiš lepoto preteklosti, potem se za prihodnost ni treba bati.«

V Pleteninah Špenko se njihovim cenjenim strankam najiskreneje zahvaljujemo za dolgoletno zvestobo in se priporočajo tudi vnaprej, obenem pa vas vabijo v njihove prodajalne oz. kot pravijo: »Verjamemo v naše izdelke, v naše kupce in našo skupno prihodnost.«

 

Za konec modne revije v Pravljični hiški pod Malim gradom, pa so se manekeni in maneken podali odeti v oblačila, ki jih ponujajo v Boutiqe Mifor.

Boutique Mifor

Boutique Mifor na Glavnem trgu 20, v samem mestnem središču Kamnika (nasproti sodišča), že 26. leto svoje zveste kupce oblači Boutique MIFOR.

Poleg moških in ženskih modnih oblačil, ponujajo tudi pester izbor zimskih modnih dodatkov, od kap, šalov, rokavic do toplih nogavic, pasov in nakita. Ponujajo tudi kvalitetno moško, žensko in otroško spodnje perilo ter pižame, v prednovoletnem času pa imajo še posebej veliko ponudbo rdečega  perila za odrasle in otroke.

 

Na njihovih policah se najde tudi privlačen darilni program, uporabniki kakovostnih naravnih mil pa lahko izbirajo med več kot 70 različnimi vonji znane blagovne znamke Nesti Dante iz Firenc.

V prodajalno vas s pestro ponudbo vabijo njihove pisane police, kjer se poleg oblačil in modnih dodatkov za vsakega najde tudi lepo in uporabno darilce oz. kot pravijo v Boutiqe MIFOR, pri njih dobite vse »Od daril do oblačil!«

Boutique Mifor lahko spremljate tudi na njihovem FB profilu Boutique Mifor, v času do novega leta pa ne pozabite izikoristit 10%  popusta na vse izdelke, ki jih ponujajo v trgovini.

 

Kljub temu, da bila Pravljična hiška pod Malim gradom skorajda premajhna za vse, ki bi si želeli ogledati modno revijo, so bili obiskovalci preprosto, vendar privlačno izpeljane modne revije, z videnim več kot zadovoljni.

 

Zagotovo tudi zaradi tega, ker so vse sodelujoče tri trgovine: Lady M, Pletenine Špenko in Boutique Mifor, ne le uspešno predstavile svojo zanimivo in kvalitetno ponudbo, ampak obenem tudi dokazale, da se po nakupih izplača zaviti tudi v kamniško mestno jedro.