Naslovnica / Črna kronika / Prometna nesreča v Košišah

Prometna nesreča v Košišah

Včeraj zvečer, nekaj po 20. uri, je v Košišah prišlo do prometne nesreče, v kateri se je voznik z osebnim vozilom prevrnil na streho.

Do nesreče je prišlo, ko se je voznik z osebnim voziloma peljal iz smeri Tunjiške Mlake proti Košišam, pri čemer ga je, kot utegnejo v svojem poročilu zapisati policisti, zaradi neprilagojene hitrosti na zimsko nepredvidljivi, pa četudi posuti cesti, zaneslo z vozišča v rob škarpe, pri čemer se je vozilo prevrnilo na streho.

K sreči jo je voznik v nezgodi odnesel brez posledic oz. poškodb, škodo pa je utrpela le pločevina.

Na prizorišču nesreče so posredovali gasilci PGD Kamnik, ki so vozilo s pomočjo avtodvigala ter tudi lastnih rok postavili nazaj na kolesa, odklopili akumulator, z vpojnim sredstvom posuli razlite motorne tekočine, nato pa pomagali naložiti razbit avto na vozilo avtovleke ter očistili vozišče.

Zaradi nesreče je bil promet na omenjeni lokalni cesti nekaj časa zaprt, sinočnja nesreča, ki se je k sreči končala brez hujših posledic, pa je lahko vsem voznicam in voznikom v poduk, da je potrebno vožnjo, predvsem pa hitrost vožnje, kljub temu, da je snega padlo zgolj za vzorec, prilagoditi zimskim razmeram.