Naslovnica / Napovedi in obvestila / Razpis letovanja za otroke občin Kamnik in Komenda

Razpis letovanja za otroke občin Kamnik in Komenda

Območno združenje Rdečega križa Kamnik

R A Z P I S U J E

L E T O V A N J A   2 0 1 5

ZA OTROKE (STARE OD 5 DO 19 LET) OBČINE KAMNIK IN KOMENDA

 V letošnjem letu sta na voljo sledeča termina:

  1. izmena Debeli rtič 14.07. do 24.07.2015
  2. izmena Savudrija 24.07. do 03.08.2015  

Zavod za zdravstveno zavarovanje Slovenije zahteva, da so bili otroci, katerim bodo sofinancirali letovanje, v lanskem letu vsaj 3x pri zdravniku. Veliko otrok zdravnika niso obiskali tolikokrat, zato se lani za letovanja niso zanimali. V letošnjem letu uvajamo dve novosti:

  1. ZA LETOVANJA BOMO VODILI DVOJNO EVIDENCO:
  • zdravstvena indikacija

za otroke, katerim bodo zdravniki odobrili zdravstveno indikacijo (na Debelem rtiču 17 otrok iz Kamnika in 8 otrok iz Komende, v Savudriji pa 16 otrok iz Kamnik ter 8 iz Komende). Teh otrok bomo, glede na odložitev ZZZS-ja lahko sprejeli 49.

  • socialna indikacija

Otrokom, katerim zdravniki ne bodo odobrili zdravstvene indikacije, bomo, na podlagi % dohodka na družinskega člana (razvidno iz določbe o otroških dodatkih /CSD/ dodelili socialno indikacijo (na Debelem rtiču 10 otrok iz Kamnika in 5 otrok iz Komende, v Savudriji pa 9 otrok iz Kamnik ter 6 iz Komende). Teh otrok bomo, glede na dodeljena sredstva s strani obeh občin, lahko sprejeli še 30.

  1. PRIJAVE SPREJMEMAMO SAMO DO ZAPOLNITVE PROSTIH MEST. IZPOLNJENE VLOGE LAHKO ZAČNETE ODDAJATI OD VKLJUČNO 20.05.2015, PREJ JIH NE BOMO SPREJELI.

 

Portal Kamnik.info za svoje delovanje uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti strani. S klikom na »Sprejmi piškotke« dovoljujete uporabo vseh piškotkov. Piškotke za posamezne namene lahko izberete in urejate s klikom na »Nastavitve«.

Close Popup
Privacy Settings saved!
Nastavitev piškotkov

Spletno mesto uporablja piškotke za izboljšanje vaše izkušnje med krmarjenjem po spletnem mestu. Od tega so piškotki, ki so razvrščeni glede na namen, shranjeni v vašem brskalniku, saj pripomorejo k boljšemu delovanju osnovnih funkcionalnosti spletnega mesta. Uporabljamo tudi piškotke tretjih oseb oz. zunanjih partnerjev, kot so denimo Google ter družabnih omrežji, kot je Facebook. Ti piškotki nam pomagajo pri vodenju statistike obiska in oglaševanja. Omenjeni piškotki bodo shranjeni v vašem brskalniku samo z vašim soglasjem. Piškotke lahko tudi onemogočite, kar pa lahko vpliva na delovanje oz. izgled same strani.

Piškotki, ki so nujno potrebni za pravilno delovanje spletne strani. Teh piškotkov ni mogoče zavrniti.

Nujni piškotki
Za nemoteno delovanje portala uporabljamo sledeče nujne piškotke:
  • wordpress_test_cookie
  • wordpress_logged_in_
  • wordpress_sec

Save
Shrani nastavitve