Naslovnica / PODJETNIŠTVO IN TURIZEM / Salon DanKüchen Kamnik odpira vrata

Salon DanKüchen Kamnik odpira vrata

Ob odprtju novega studia DanKüchen Kamnik lahko izkoristite vse do 55% otvoritvenega popusta, prvih deset kupcev kuhinj, pa bo prejelo tudi kuhinjskega robota znamke Bosch.
V soboto, 18. septembra 2021, ob 10. uri, na Ljubljanski cesti 5d v Kamniku, svoja vrata odpira salon DanKüchen Kamnik.
Vljudno vabljeni!

V lično opremljenem salonu je razstavljenih kar 5 modelov različnih kuhinj, tako da se boste lahko na lastne oči prepričali kateri model kuhinje vam najbolj ustreza ter kakšna postavitev je najbolj smiselna za vaš prostor.

Vse kuhinje so narejene po meri, pri čemer lahko izbirate med klasičnimi in modernimi modeli ter se poigrate z vašimi individualnimi željami: z ročaji ali brez njih, kombinacija barv, funkcij, dodatkov in še veliko več.

Od ideje do izvedbe kuhinje

Na podlagi vaših tlorisnih mer vam v salonu DanKüchen Kamnik naredijo 3D izris, iz katerega boste že lahko videli svojo novo, sanjsko kuhinjo. Nato pridejo k vam domov in vam, da bodo mere zares povsem pravilne, brezplačno ponovno izmerijo prostor ter po potrebi prilagodijo izris kuhinje.

Na koncu vam kuhinjo dostavijo in zmontirajo ter vam vanjo brezplačno vgradijo tudi vse pri njih kupljene gospodinjske aparate. Takoj, ko monterji odidejo, pa že lahko začnete kuhati in pripravljati vselitveno pojedino.

Zakaj izbrati kuhinjo DanKüchen

Z več kot 55-letno tradicijo in z zaupanjem več milijonov kupcev po vsej Evropi postavljamo standarde v svetu kuhinj. Brezplačno ponujamo številne koristne ugodnosti, kot so: do 15 % več prostora v spodnjih elementih, trpežnejše ohišje/korpus z debelino iverne plošče 18 mm, 70 cm globoka delovna plošča – brez doplačila, kakovostna iverna plošča, 8 mm debele steklene stranice pri izvlečnih predalih, Blumotion tehnologija, ki je najvišje kakovosti in še veliko več.

Kuhinja DanKuchen je izdelana v Avstriji in ima vse veljavne certifikate kakovosti. Zagotavljajo jo kakovostni materiali, brezhibna natančnost, ter predanost in pozornost do detajlov. Že nekaj let zapored DanKuchen velja za najboljšo blagovno znamko med proizvajalci kuhinj v Avstriji.

Ponudba bele tehnike

Poleg izvrstnih modelov kuhinj, si lahko v salonu DanKüchen Kamnik ogledate in kupite tudi belo tehniko, saj je na voljo kar nekaj različnih blagovnih znamk bele tehnike, kot so: Bora, Liebherr, Bosch, Gorenje, Blanco, Shock, Airforce, Faber, Foster in še mnogo drugih.

DANKÜCHEN otvoritveni popusti

Izkoristite našo ekskluzivno ponudbo in načrtujte svojo novo kakovostno kuhinjo!

  • prvih 10 kupcev kuhinje prejme kuhinjskega robota znamke BOSCH
  • prihranite vse do -55% na vse modele kuhinj
  • vaše mnenje je pomembno, zato vam prisluhnemo in vam strokovno svetujemo
  • BREZPLAČNO izmerimo prostor, ter dostavimo in zmontiramo vašo kuhinjo

Delovni čas

PON – PET: 9:00 – 13:00 / 15:00 – 19:00
SOBOTA: 08:00 – 12:00
NEDELJA in PRAZNIKI: zaprto

Kontaktni podatki

DANKÜCHEN studio Kamnik
Ljubljanska 5d,
1241 Kamnik

Email: info@dankuchenkamnik.si
Telefon:  041 207 505
www.dankuchenkamnik.si