Naslovnica / NOVICE / Še en luštno preživet večer v parku

Še en luštno preživet večer v parku

V kamniškem parku Evropa se je sinoči odvil drugi letošnji Kul petek, ki je v park privabil toliko osvežitve in dobre družbe željnih obiskovalcev, da je okoli desete zmanjkalo piva.

Da so kamniški kulinarični oz. Kul petki res luštna in vabljiva pogruntavščina, ki vsakič znova napolni park pri železniški postaji, smo bili ponovno priča tudi včeraj.

V mestnem parku, kjer so za ponudbo hrane in pijače skrbeli lokalni gostinski ponudniki, se je namreč zbralo prav lepo število obiskovalcev, ki se po vročem poletnem dnevu niso obotavljali izkoristiti priložnosti za prijetno večerno druženje in ohladitev.

Da je bilo ohladitve, osvežitve in zabave željnih obiskovalcev res veliko, morda priča tudi podatek, da je okoli 22. ure na prizorišču zmanjkalo piva, kar pa niti ni bilo tako moteče, saj je bilo na voljo še marsikaj drugega.

Svoj delež k prijetnemu druženju so, z nevsiljivo glasbeno kuliso, poskrbeli tudi člani zasedbe Noč’n’Šiht, ki so marsikaterega obiskovalca oz. obiskovalko pripravili do tega, da je pritegnil napevom, še posebej proti koncu sinočnjega druženja, ko so zaigrali in zapeli, spričo jutrišnjega referenduma, znova še kako aktualno Mrtvo reko.

Skratka, bilo je luštno, zato ne dvomimo, da bo tako tudi prihodnji petek, prepričani pa smo, da bodo gostinski ponudniki, spričo sinočnje izkušnje, s seboj pripeljali tudi še kak sodček piva več.