Naslovnica / Napovedi in obvestila / Tečaj varnejše hoje v gore v zimskih razmerah
Lavinski trojček, dereze, cepin in čelada so obvezna tehnična oprema za zimski obisk gora. (foto Manca Čujež)

Tečaj varnejše hoje v gore v zimskih razmerah

Društvo gorska reševalna služba Kamnik, organizira Tečaj varnejše hoje v gore v zimskih razmerah, ki bo potekal 20. in 21. januarja 2023 na Mali planini.

Zbor udeležencev bo v petek, 20. 1. 2023, ob 17. uri v Domžalskem domu na Mali planini.
Zaradi omejenih možnosti nastanitve, se tečaja lahko udeleži največ petindvajset (25) oseb.

Prenočišče in prehrana bosta zagotovljena v Domžalskem domu na Mali planini.

Prijave potekajo izključno preko ➡️➡️ OBRAZCA.

Prijave so veljavne z nakazilom kotizacije:

Kotizacijo je treba nakazati skupaj s prijavo TRR: SI56 0231 2003 5354 472, sklic SI00 20012023 (pri vplačilu morata biti obvezno navedena priimek in ime vplačnika). Prijava je veljavna le s plačilom kotizacije.

V kotizacijo je všteto: povračilo stroškov predavateljev in inštruktorjev, morebitno gradivo.
Bivanje in prehrano v koči plača vsak udeleženec sam. Cena polnega penziona (prenočitev, večerja, zajtrk in kosilo) je 40 €. Hrane iz nahrbtnika ni.

Program tečaja:

Petek 20. 01. 2023
17.00 – zbor in prijava udeležencev.
17.30 do 22.00 – teoretični del (predavanja o plazovih, opremi, prvi pomoči), večerja.

Sobota 21. 01. 2023
7.30 – zajtrk.
8.45 do 13.30 – praktični del (delo na deloviščih – uporaba in hoja z derezami in cepinom, iskanje z lavinsko žolno, izkopavanje, sondiranje, lavinski nahrbtnik, zaustavljanje zdrsa s pomočjo cepina …).
13.30 do 15.00 – kosilo, analiza, zaključek tečaja.

Praktični del bo potekal na terenu, zato se od udeležencev zahtevajo primerna oblačila in obutev ter ostala oprema za gibanje v gorah v zimskih razmerah (cepin, dereze, čelada, lavinski trojček).

Dodatne informacije lahko dobite po telefonu 041 663 446 (Matjaž Šerkezi, vodja tečaja) in na spletni strani www.grs-kamnik.si, Facebook chat Društvo GRS Kamnik.

POMEMBNO:

  • Število je omejeno na 25 udeležencev.
  • Podrobne informacije z zbornim mestom bodo prejeli prijavljeni. Organizator si dovoljuje spremembo urnika glede na trenutne razmere na terenu.
  • Odpoved: Prijavljeni udeleženec ima pravico pisno odpovedati udeležbo, kar sporoči na info@grs-kamnik.si. Višina zadržanega zneska je odvisna od časa, v katerem je udeleženec odpovedal svojo udeležbo na tečaju. Kotizacija se vrne v celoti samo na podlagi zdravniškega potrdila, s katerim potrjujete, da se iz opravičljivih vzrokov ne morete udeležiti tečaja, na katerega ste prijavljeni. V primeru odpovedi 20 dni pred izvedbo tečaja se vrne 50 % kotizacije. V primeru odpovedi manj kot 20 dni se kotizacija ne vrača. V primeru odpovedi tečaja s strani organizatorja, se kotizacija vrne vsem prijavljenim.
  • Opremo si mora priskrbeti vsak udeleženec sam.

 Celoten razpis (308,67 Kb)

Pripravil: Matjaž Šerkezi, vodja tečaja
Srečo Podbevšek, predsednik GRS Kamnik

Portal Kamnik.info za svoje delovanje uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti strani. S klikom na »Sprejmi piškotke« dovoljujete uporabo vseh piškotkov. Piškotke za posamezne namene lahko izberete in urejate s klikom na »Nastavitve«.

Close Popup
Privacy Settings saved!
Nastavitev piškotkov

Spletno mesto uporablja piškotke za izboljšanje vaše izkušnje med krmarjenjem po spletnem mestu. Od tega so piškotki, ki so razvrščeni glede na namen, shranjeni v vašem brskalniku, saj pripomorejo k boljšemu delovanju osnovnih funkcionalnosti spletnega mesta. Uporabljamo tudi piškotke tretjih oseb oz. zunanjih partnerjev, kot so denimo Google ter družabnih omrežji, kot je Facebook. Ti piškotki nam pomagajo pri vodenju statistike obiska in oglaševanja. Omenjeni piškotki bodo shranjeni v vašem brskalniku samo z vašim soglasjem. Piškotke lahko tudi onemogočite, kar pa lahko vpliva na delovanje oz. izgled same strani.

Piškotki, ki so nujno potrebni za pravilno delovanje spletne strani. Teh piškotkov ni mogoče zavrniti.

Nujni piškotki
Za nemoteno delovanje portala uporabljamo sledeče nujne piškotke:
  • wordpress_test_cookie
  • wordpress_logged_in_
  • wordpress_sec

Save
Shrani nastavitve