Naslovnica / PODJETNIŠTVO IN TURIZEM / Terme Snovik med najboljšimi slovenskimi kopališči 
Podelitev priznanja: Franci Potočnik in Katarina Hribar. Foto: Radio.si

Terme Snovik med najboljšimi slovenskimi kopališči 

V torek, 12. oktobra 2021 je v Mariboru potekala že 30. podelitev priznanj najboljšim kopališčem v Sloveniji po mnenju slovenskih kopalk in kopalcev. Terme Snovik se bile tudi letošnje leto nominirane v akciji za slovenska naj kopališča. Uvrščajo se med najboljša tri kopališča v Sloveniji v kategoriji malih termalnih kopališč, prejeli so priznanje za tretje mesto v svoji kategoriji.

Katarina Hribar, vodja bazenov in wellnessa v Termah Snovik. Foto: Radio.si

Priznanje je  z navdušenjem, veseljem in ponosom sprejela Katarina Hribar, vodja bazenov in wellnessa v Termah Snovik. »Zahvaljujemo se vsem glasovalcem za zaupanje in oddane glasove, s katerimi smo nagradili trud celotne ekipe term, ki s predanostjo, prijaznostjo in celovito ponudbo ustvarja najboljše pogoje za svoje obiskovalce. Uvrstitev med najboljše tri v državi je tudi potrditev, da je usmeritev k gostu prava, nagrada pa je gotovo dodatna vzpodbuda in zaveza tudi za nadaljnji razvoj storitev za odlično počutje in doživetja gostov na kamniški destinaciji.«

Zunanje termalno kopališče v Termah Snovik. Foto Blaž T. Muc

Akcija za Slovensko naj kopališče poteka že vse od leta 1990, organizira jo organizira RTV Slovenija v sodelovanju s spletnim portalom Dobro jutro Slovenija, kopalci pa so lahko svoj glas oddali s spletno glasovnico ali tudi fizično glasovnico v termah, in sicer v poletnem času od 12. junija do 15. septembra 2021.

Notranje termalno kopališče v Termah Snovik. Foto Terme Snovik