Naslovnica / ŠPORT / Ulični telovadci so zbrali kup šolskih potrebščin

Ulični telovadci so zbrali kup šolskih potrebščin

Na humanitarnem tekmovanju uličnih telovadcev, ki je včeraj potekal v parku na Perovem, so kamniški telovadke in telovadci, ob pomoči soorganizatorjev dogodka ter obiskovalcev prireditve, uspeli zbrati zajeten kup šolskih potrebščin, ki jih bodo razdelili šolarjem iz kamniških socialno ogroženih družin.

Z zbranimi šolskimi potrebščinami bodo kamniški ulični telovadci, ki so podobne humanitarno obarvane športne prireditve organizirali že večkrat, zagotovo razveselili marsikatero družino in šolarja, ki jim nakup osnovnih šolskih potrebščin vsako leto predstavlja veliko in domala nedosegljivo finančno breme.

 

Na tekmovanju so se pomerili tekmovalci iz domala cele Slovenije, sama prireditev pa je v Centralni park SWK Kamnik na Perovem privabila tudi kar lepo število obiskovalcev, ki so s seboj, namesto vstopnic, prinesli šolske potrebščine.

Foto: Jože Bojec

Tekmovanje so, ob pomoči sponzorjev in obiskovalcev prireditve, družno organizirali: Street Workout Kamnik, Občina Kamnik, Jan Simon Street Calisthenics Ljubljana, Street Workout BackYard Calisthenics Domžale, Street Workout Hrastnik ter Društvo Srce za Bulle in sorodne pasme, ki si za svoj trud in dobrodelnost zagotovo ponovno zaslužijo vse pohvale.