Naslovnica / NOVICE / Uradno odprtje hotela za pse v Godiču

Uradno odprtje hotela za pse v Godiču

Pa ga imamo. Sicer bolj majhnega, a je zelo poceni, obenem pa udoben ter res domišljeno in s perfekcijo urejen hotel za pse. Hotel za pse je v upravljanju članov Kinološkega društva Kamnik, nahaja pa se sedežu društva v Godiču, na naslovu Godič 65/a, ki se nahaja v neposredni bližini Eco Resorta.

Uradno odprtje hotela se je, kot se za tak dogodek spodobi, ob veselih melodijah kamniških godbenikov in pogostitvijo, odvilo v četrtek, 9. 5. 2019, na nekdanji praznik Dneva zmage in sedanji praznik Dneva Evrope, dneva osvoboditve Ljubljane in od sedaj naprej še dneva uradne otvoritve Hotela za pse v Godiču.

 

Rajko Pučnik

Hotel za pse v Godiču vodi Rajko Pučnik, predsednik Kinološkega društva Kamnik, ki je dolgoletni inštruktor, marker in strokovnjak s področja socializacije, vzgoje in šolanja psov, v zadnjih treh leti pa tudi zelo uspešen inštruktor na področju prevzgoje nevarnih psov.

Hotel tako v oskrbo brez težav jemlje vse pse, ne glede na pasmo, velikost ali njihovo slabo socializacijo oziroma morebitno agresivnost do drugih psov ali celo ljudi.

Raznolika ponudba

V času bivanja vašega ljubljenčka v pasjem hotelu, vam tako ne nudijo zgolj nastavitve vašega psa, ampak ob doplačilu tudi šolanje vašega psa oziroma odpravo neželenega pasjega vedenja. Če želite, pa se lahko dogovorite tudi za individualne treninge, ki so po takem šolanju skoraj nujni, saj je vzrok slabega vedenja psa največkrat prav v napačnem ravnanju vodnika.

Nastanitev

Nastanitvene kapacitete hotela za pse so različne. Trenutno je na razpolago 5 notranjih ogrevanih boksov, od katerih sta dva velika 8 kvadratnih metrov in lahko sprejmeta po dva psa. Zunanji boksi so trenutno 4, vsi pa imajo tudi ograjene izpuste, ki omogočajo psom prosto gibanje na površini 24 kvadratnih metrov, medtem ko so sami boksi velikosti 6 in 8 kvadratnih metrov.

 

Če so psi vajeni bivanja v notranjih prostorih, pa je v pasjem hotelu v Godiču možna je tudi nastanitev psov v stanovanju skupaj z domačimi psi.

Psom nudijo najmanj dva in največ tri sprehode na dan, odvisno od pasme in starosti psa oziroma od njegovih potreb po gibanju.

Ugodna cena

Cena bivanja psa je, ne glede na nastanitev, enaka in kot smo že omenili zelo ugodna ter bržkone najnižja v Sloveniji, saj znaša le 10 € na dan oziroma na nočitev.

 

Kmalu tudi hotel za mačke

Za prihodnje v Kinološkem društvu Kamnik načrtujejo širitev hotela s postavitvijo novega montažnega objekta, v katerem bodo uredili prav tako udoben prostor s prostori za hotel za mačke, ki bo po sedanjih načrtih lahko sprejel do 6 mačk, ki jim bodo na razpolago komfortni mačji boksi z notranjimi in zunanjimi prostori.

Rezervacije in informacije

Več o Hotelu in rezervacijo za bivanje vašega psa pa najdete na spletni strani  www.kdkamnik.si  ali na telefonski številki 031 607 692 (Rajko).

KINOLOŠKO DRUŠTVO KAMNIK