Naslovnica / NOVICE / Uspešno izpeljan Poletni večer v Motniku

Uspešno izpeljan Poletni večer v Motniku

Prijeten in svež večer je v nedeljo, 23. avgusta, postregel s 6. tradicionalnim poletnim večerom v parku pod lipami, člani Turističnega društva Motnik, pa so poskrbeli, da so obiskovalcem na obraze narisali nasmeh.

Večer se je pričel ob 18. uri z nastopom komika Aleša Novaka, sledil pa je nastop hrvaške komičarke Marine Orsag. Oba člana skupine Ceh za smeh sta dodobra ogrela in predvsem nasmejala publiko. V tem času pa so se na drugem prizorišču zabavali najmlajši, kjer so imeli organizirano otroško predstavo Izlet v izvedbi gledališča Šugla. S tem so poskrbeli, da so lahko starši brezskrbno uživali v stand up nastopih.

Poletni vecer Motnik 5

Po krajši pavzi so s svojim koncertom pričeli Kvatropirci. Skupina 4 fantov, ki so odlični vokalisti, je v intimnem ozračju pričarala pravo čarobnost. Ob nežnih melodijah so nekateri z njimi zapeli in zaplesali.

Poletni vecer Motnik 4

V zadnjih letih pa turistično društvo svoje dogodke dopolnjuje tudi z dekoracijami otrok, ki celo poletje ustvarjajo in preživljajo poletne počitnice aktivno in poučno. Tako so tudi tokrat njihovi izdelki krasili park.

Poletni večer je požel veliko zanimanja med obiskovalci, zato si bodo člani Turističnega društva Motnik prizadevali, da bodo prireditev zagotovo ponovili.

Nina Semprimožnik

Fotografije: motnik.net