Naslovnica / LOKALNA POLITIKA / Lokalne volitve 2018 / Veliko finalno soočenje kamniških županskih kandidatov Igorja Žavbija in Mateja Slaparja

Veliko finalno soočenje kamniških županskih kandidatov Igorja Žavbija in Mateja Slaparja

Uredništvo portala Kamnik.info in Mladinski svet Kamnik vas v sredo, 28. novembra 2018, vljudno vabita v Mladinski center Kotlovnica, kjer bo ob 18. uri potekalo finalno soočenje obeh kamniških županskih kandidatov, Igorja Žavbija in Mateja Slaparja, ki sta na nedavnih volitvah zbrala največ glasov ter se uspela uvrstiti v drugi krog županskih volitev.

Sodeč po številu prejetih glasovih volivk in volivcev je razlika med njima minimalna, zato imata oba županska kandidat domala povsem enake možnosti, da si že v nedeljo, 2. decembra 2018, nadeneta kamniško župansko lento. Vendar bo zmagovalec zgolj eden.

Oba županska kandidata, Matej Slapar in Igor Žavbi, sta v tem mandatu opravljala funkcijo profesionalnih kamniških podžupanov, tako da sta, posredno ali neposredno, oba hkrati zaslužna tako za minule uspehe in dosežke kamniške občine, kakor soodgovorna za številne še nerešene probleme in težave s katerimi se srečujejo občanke in občani kamniške občine.

Kaj obljubljata, kakšna je njuna vizija vodenja občine, kako se nameravata soočiti s številnimi izzivi, kakšne so njune prioritete, predvsem pa v čem se najbolj razlikujeta in kdo izmed njiju je bolj prepričljiv, pa boste lahko izvedeli na velikem finalnem soočenju, na katerem bosta županskima kandidatoma (tudi zoprna) vprašanja zastavljala pronicljivi moderator Matic Maček in Iztok Čebašek, urednik portala Kamnik.info.

Možnost zastavljanja vprašanj bo na soočenju dana tudi obiskovalcem, vprašanja, ki bi jih želeli zastaviti obema županskima kandidatoma, pa nam lahko, najkasneje do torka, 27. novembra 2018, posredujete tudi na e-mail: uredništvo@kamnik.info

Vljudno vabljeni!