Naslovnica / Črna kronika / Vlomilec odnesel dve pivi

Vlomilec odnesel dve pivi

Kamniški policisti so ponoči na območju Kamnika obravnavali dva vloma v gostinske lokale.

Vlom v Kamniku

Kot so sporočili iz Policijske uprave Ljubljana, so bili policisti o prvem vlomu v gostinski lokal v Kamniku obveščeni nekaj po drugi uri zujutraj. Pri ogledu kraja dogodka so ugotovili, da je neznani v lokal vlomil skozi okno, iz notranjosti pa je odtujil več škatel cigaret. Po zaenkrat zbranih podatkih, naj bi bil vlom izvršen okrog 2. ure, vlomilec pa je s svojim nečednim obiskom povzročil za približno 2500 evrov materialne škode.

Žejni vlomilec v Šmarci

Nekoliko bolj skromen od svojega kamniškega tolovajskega pajdaša, pa je bil vlomilec, ki je okrog tretje ure zjutraj vlomil v gostinski lokal v Šmarci. Policisti so bili o vlomu obveščeni okrog pol štirih zjutraj, na prizorišču pa so ugotovili, da je neznani, bržkone pa zelo žejen storilec vlomil skozi vhodna vrat in iz notranjosti lokala odtujil dve pivi.

Po podatkih PU Ljubljana, v obeh primerih preiskava še poteka, saj so bile pri ogledu kraja zavarovane sledi, ki bodo pregledane na oddelku za kriminalistično tehniko, o ugotovitvah pa bo obveščeno pristojno tožilstvo.