Naslovnica / Črna kronika / Voznica se je v prometni nesreči hudo poškodovala

Voznica se je v prometni nesreči hudo poškodovala

V včerajšnji prometni nesreči na Vrhpoljah pri Kamniku je voznica utrpela hude telesne poškodbe.

Kamniške urgentne službe so bile včeraj, nekaj po dvanajsti uri obveščene, da je na Vrhpoljah prišlo do prometne nesreče, v kateri se je poškodovala voznica osebnega vozila.

Po podatkih Policijske uprave Ljubljana so policisti zaenkrat ugotovili, da je voznica vozila iz smeri Vrhpolja proti Kamniku, pri čemer je na ravnem odseku ceste, iz za zadaj še neznanega vzroka, zapeljala levo preko nasprotnega voznega pasu in treščila v brežino, pri trku pa naj bi utrpela hude telesne poškodbe.

Na mestu nesreče so posredovali gasilci PGD Kamnik, ki so kraj nesreče zavarovali in odklopili akumulator, hudo poškodovano voznico pa s tehničnim posegom iznesli iz vozila ter ji nudili prvo pomoč do prihoda reševalcev NMP Kamnik, ki so voznico oskrbeli in odpeljali na nadaljnje zdravljenje v UKC Ljubljana.

Zaradi prometne nesreče je bil na regionalni cesti Kamnik – Ločica nekaj časa oviran promet, okoliščine prometne nesreče pa policisti še preiskujejo, zato zaenkrat več informacij še ne morejo posredovati. Bodo pa policisti, na podlagi vseh zbranih informacij in ugotovitev, ustrezno ukrepali.