Naslovnica / Črna kronika / Voznico je med vožnjo najbrž zadela kap

Voznico je med vožnjo najbrž zadela kap

Na križišču med Murnovo in Kranjsko cesto je zgodaj popoldne, zaradi zdravstvenih težav voznice, prišlo do prometne nesreče.

Kamniške urgentne službe so bile danes okrog 14. ure obveščene, da je na Kranjski cesti prišlo do prometne nezgode, v kateri je bilo udeleženo eno osebno vozilo, ki je trčilo v betonski zid.

Po podatkih Policijske uprave Ljubljana so policisti z doslej zbranimi obvestili ugotoviti, da je voznica osebnega vozila okrog 14. ure po Kranjski cesti peljala v smeri iz Kamnika proti Podgorju, pri čemer je zaradi nenadnih zdravstvenih težav z vozilom zapeljala levo na pločnik, nato pa trčila v betonsko ograjo.

K sreči v trenutku nezgode na pločniku ni bilo pešcev, voznico, za katero domnevajo, da jo je med vožnjo prizadela kap, pa so poskrbeli reševalci Nujne medicinske pomoči Kamnik, ki so obolelo oskrbeli in odpeljali na nadaljnje zdravljenje v Ljubljano.

Na prizorišču nesreče so posredovali tudi gasilci PGD Kamnik, ki so, po podatkih Uprave za zaščito in reševanje, z vozila odklopili akumulator in z vpojnimi sredstvi posuli razlite motorne tekočine.