Naslovnica / ŠPORT / Z dobrodelnim tekom »Tečem, da pomagam« zbrali 2.000 evrov

Z dobrodelnim tekom »Tečem, da pomagam« zbrali 2.000 evrov

Člani kamniškega in domžalskega Lions ter Leo kluba so tudi letos uspešno izpeljali dobrodelno športno prireditev »Tečem, da pomagam«, s pomočjo katere so uspeli zbrati 2.000 evrov, ki jih bodo podarili v dobrodelne namene.

V prelepem sončnem dopoldnevu se je na štartu dobrodelnega teka kamniških in domžalskih lionistov v Volčjem potoku zbralo kakih 140 tekačev in tekačic, ki so s plačilom startnine prispevali v dobrodelni sklad, ki ga bosta kluba v celoti namenila pomoči socialno ogroženim, gibalno oviranim in slepim ter slabovidnim otrokom in mladini.

tecem da pomagam 15

Še množičnejšo udeležbo na prireditvi, ki so jo z nastopi in prisotnostjo popestrili tudi Folklorna skupina Komenda, članice Društva kamniških mažoretk Veronika, Godba Mengeš ter številni predstavniki okoliških občin, so odškrtnile številne tekaške prireditve, na katere so se številni kamniški športniki pripravljali že dlje časa, vseeno pa lahko rečemo, da je dobrodelna športna prireditev tudi letos lepo uspelo, saj se je v dobrodelnem skladu nabralo 2000 evrov.

tecem da pomagam 30

S tekom oz. hojo z zavezanimi očmi, pa so ob koncu prireditve sodelujoči izrazili solidarnost s slepimi in slabovidnimi ter opozoriti na težave s katerimi se slepi in slabovidni vsakodnevno srečujejo.

Foto utrinki s prireditve