Naslovnica / Trači in tračnice / Za zdele svet so popestrili Martinovo soboto

Za zdele svet so popestrili Martinovo soboto

S sobotnim, domala že kar tradicionalnim nastopom skupine Za zdele svet, se je začela nova klubska sezona glasbenih prireditev v Pubu Pod Skalo.

Nastop skupine Za zdele svet, ki se je v novo glasbeno sezono podala z nekoliko spremenjenim imenom, je v podskalski kvartir znova privabil množico umirjene glasbe in zabave željnih obiskovalcev. V nabito polnem pubu je za ples sicer zmanjkalo prostora, vseeno pa so se obiskovalci, ki so zasedli vse kotičke, kot dobro razpoložena jata sardin družno pozibavali ob zvokih različnih priredb ter tudi avtorskih skladb.

 

Kljub mrzlemu večeru Martinove sobote Pod skalo najbrž ni nikogar zeblo, stiskanje z žegnano voda sv. Martina pa je bržčas preprečila, da bi si kak obiskovalec sobotnega dogodka lahko zastonj ogledal tudi koncert policijskega orkestra in Tanje Žagar.

za-zdele-pod-skalo-14

 

Skratka, v soboto smo imeli v Pubu Pod skalo znova priložnost preživeti prav lušten glasbeno-družabni večer, ko bodo Za zdele svet ob letu osorej, če že ne prej, znova nastopili, pa se utegne na pisanem glasbenem repertoarju skupine , znajti tudi kaka luštna otroška pesmica in uspavanka.

X