Naslovnica / Pavliha / Brezvestno zavajanje potrošnikov: Reklamacija zaradi neopravljenih storitev

Brezvestno zavajanje potrošnikov: Reklamacija zaradi neopravljenih storitev

Spoštovani,

nedolgo tega, natančneje 8., 10. in 13. februarja 2018, me je na domu obiskalo več uniformiranih predstavnikov vaše organizacije, ki so mi, v zameno za prispevek v blagu in denarju, obljubljali skorajšnje občutno znižanje stroškov za ogrevanje, manjšo porabo goriva, možnost uživanja manj kalorične hrane, povečanje udobja ter skorajšnji nastop splošnega blagostanja z dobro letino.

Kljub temu, da je od obiska vaših predstavnikov in njihovih zagotovil minilo že več kot dva tedna ugotavljam, da dane (in plačane) zaveze še niso izpolnjene, četudi sem sama postopala v skladu z vsemi navodili in upoštevala garancijske pogoje.

Tako sem se v četrtek, 8. februarja 2018, navkljub kulturnemu prazniku, lotila pacanja in peke mišk, v soboto 10. februarja 2018 zamesila krofe ter skuhala šunko, v torek, 13. februarja 2018, pa v ričetu skuhala še dimljeno svinjsko kračo in ocvrla še eno rundo krofov, ki sem jih napolnila z domačo marelično marmelado, česar posledice in stroške nosim še danes.

Zaradi vsega navedenega sem namreč, zgolj zaradi doslednega izpolnjevanja vaših pogojev, pridobila več kilogramov in novo konfekcijsko številko, kar mi je, zaradi neizpolnitve vaših obljub in zagotovil, povzročilo nemajhne stroške, saj sem morala kupiti kar nekaj novih oblačil.

To pa niso edini stroški, ki mi jih povzroča vaše nekvalitetno izvajanje obljubljenih storitev. Ker moram, v nasprotju z vašimi obljubami, še vedno vsak dan kuriti, sem morala naročiti novo pošiljko peletov, zamenjati akumulator v svojem vozilu, vsak dan pa z vetrobranskega stekla strgati led in odstranjevati sneg. Nočem namreč še enkrat plačati kazni zaradi neočiščenega vozila, ki so mi jo napisali policisti, ko sem zaradi zasneženega in ledenega cestišča, na prehodu za pešce povozila peško in njenega kruljavega psa, ki je še vedno na veterinarskem zdravljenju.

Položnico za plačilo kazni ter račun za veterinarja, avto vleko, kleparske in avtoličarske storitve in nabavljeno konfekcijo, vam prilagam kar v pismu, saj sem prepričana, da so vsi nastali stroški izključno posledica vašega neodgovornega početja in malomarnega (ne)opravljanja obljubljenih storitev.

Pri tem se sklicujem na zagotovila vaših predstavnikov: indijanca, gusarja, klovna, mačke in vampirja, ki so v zameno za krofe in 1,75 € obljubil, da bodo pregnali zimo, Rdeče Kapice, lovca, pikapolonice, čarovnice in viteza, ki so, v zameno za steklenico vina in 2,15 € zagotovili skorajšnji prihod pomladi, da ne omenjam obljub in zagotovil skupine alkoholikov, ki so naokrog prevažali celo žganjekuho, in so mi, v zameno za 5 € in neovirano otipavanje, obljubili celo vroče srce in srečo v ljubezni, četudi sem bila do njihovih zagotovil nekoliko skeptična.

Spričo navedenega zahtevam, da v najkrajšem možnem času poskrbite za takojšnjo ponovitev vseh predpisanih obredov in ritualov, saj očitno le-ti niso bili zadovoljivo izvedeni, predvsem pa takojšnjo izpolnitev danih obljub in zagotovil, še posebej takojšen izgon zime, prihod pomladi in višjih temperatur.

Obenem, po mojem mnenju povsem upravičeno, zahtevam, da mi povrnete vse nastale stroške, saj bom v nasprotnem primeru prisiljena, da vašo organizacijo in direktorja g. Pusta, zaradi zavajanja potrošnikov in poslovne goljufije, prijavim tržni inšpekciji, Uradu za varstvo potrošnikov in Policiji ter vložim zasebno odškodninsko tožbo zaradi škode, ozeblin in duševnih bolečin.

Lep pozdrav,
Marjetica Mrzloudovšek

 

Portal Kamnik.info za svoje delovanje uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti strani. S klikom na »Sprejmi piškotke« dovoljujete uporabo vseh piškotkov. Piškotke za posamezne namene lahko izberete in urejate s klikom na »Nastavitve«.

Privacy Settings saved!
Nastavitev piškotkov

Spletno mesto uporablja piškotke za izboljšanje vaše izkušnje med krmarjenjem po spletnem mestu. Od tega so piškotki, ki so razvrščeni glede na namen, shranjeni v vašem brskalniku, saj pripomorejo k boljšemu delovanju osnovnih funkcionalnosti spletnega mesta. Uporabljamo tudi piškotke tretjih oseb oz. zunanjih partnerjev, kot so denimo Google ter družabnih omrežji, kot je Facebook. Ti piškotki nam pomagajo pri vodenju statistike obiska in oglaševanja. Omenjeni piškotki bodo shranjeni v vašem brskalniku samo z vašim soglasjem. Piškotke lahko tudi onemogočite, kar pa lahko vpliva na delovanje oz. izgled same strani.

Piškotki, ki so nujno potrebni za pravilno delovanje spletne strani. Teh piškotkov ni mogoče zavrniti.

Za nemoteno delovanje portala uporabljamo sledeče nujne piškotke:
  • wordpress_test_cookie
  • wordpress_logged_in_
  • wordpress_sec

Shrani nastavitve